Ova so dark koga ke mi kazat mi e najinteresno

Ti treba hemija za da izdrzis....nema vrska. Niti konzumiram, niti planiram da pocnam a taka fenomenalno si pominav na dark pred nekoe vreme toa e nesto neobjasnivo. kako sto trgnalo, ne bi me zacudilo da pobudalam i na nekoja idna zurka ako sum na zatvaranje da odpalam edno saat vreme so +148 and up.
Mene drug moment me nervira...faktot sto go spomna nekoj (pardon sto zaboraviv, me mrzi da skrolam back koj go spomna) sto nekoj porado ke dade 200 denari za gostin nego za domashen Dj 200 ako se vo ista vecer. Edna rabota sto lugjevo ne kapiraat e deka domashnite Dj-i nikogas ne smeat da se ispalat kako sto treba zatoa sto nesmeat da go zasenat gostinot. Bi bilo glupavo da se pojavi resident Dj, naprai sarma pred gostin i gostinot dosaden do max posle toa. Ajde, na kraj ok, ama pred nego ne e interesno. Da ni traat zabavive po 10 saati pa ajde nekako ke se izede.
Domashni Dj pokazuvaat kvalitet na resident zabavi, privatni zabavi i slicno. Togas doagja do izraz sto tie stvarno sakaat da vrtat, koj e filmot fo glavata sto im se vrti, togas prakticno ja vrtat onaa muzika sto treba da ja vrtat.
I da, Domashnite Dj-i znaat sto saka nasha publika, prakticno tie se kreatorite na vkusot koj go imaat tie lugje na zabavite, taka se shiri celata muzika i scena. nikogas nema da svatam kako nekoj gostin koj e totalen anonimus ke dojde i ke pusta muzika, ke bide katastrofa (da ne davam primeri) i ke ima ton lugje koi ke kazat bilo dobro zatoa sto ednostavno e stranec, a momcite koi bile warmup za nego ili posle nego bile 30 pati podobri a nikoj ne gi spomnal.
Se dodeka ke se pocituvaat stranci cisto zatoa sto se stranci bez razlika kolku i da se sranje i se ignorira praviot razlog poradi sto voopsto se ima scena (solidni makedonski Dj-i i maximalno solidni MKD artisti) ke ima tapa zurki.
p.s. Ima ogromen progress, nema muabet, ama pak ne e dosta.....bar jas taka mislam