Траги по телото

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Абе фетиш ми е касање:kesa:
Но се воздржувам....пазам да нема последици:helou:

ne sakam toa, u seksot ne sum nasilen ... edino doaga u obzir, igranje na pupkite so jazik shmukanje nivno i timaranje na gzinjata, da i se talasaat...

правам шливки а несакам да ми прават обожавам да гребам и гризам некогаш и претерувам

Jebote, imam edna ogromna slivka, kako samo me nervira, pojma nemam kako da ja prekrijam, pa leto e, ne mozam da stavam sharpa.

Хе хе. Шљивките се еден вид трофеј за понеискусните. Како помали, се фалиме со нив пред другари и други фаци. По малку ги правиме и за да предизвикаме љубомора кај останатите, ама главното е да се прават со страст :helou:

Ама шљивка, на 22 години... глупо е мме...

А како правите шљивки?:pos:
Јас не знам.. колку и да се трудам да направам не можам. Како се правеа.. касаш одреден дел па го шмукаш?:pos::coffee:

Така и мојата не знаеше да прави, па еднаш и се фати па на испит појдов со црвен врат. Оттогаш шљивка само на интимни места. И обожавам гребење! Гррррррр

Кога ќе се развижат ендорфините низ телото не осеќаш ни болка ни ништо. И после тоа, оп гребаница на грбот! Од каде ли сум ја добил? :giggle:

Сакам нежно грицкање, а шливките ми се безвезе. Особено на врат.

mrazam slifki sakam da me grickaat i da gi grickam samo na mesta kade sto ne se gledaat .
:love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom