Touch

• Креатор на темата Креатор на темата џимеј
  • Време на започнување Време на започнување
Во случај да не сте знаеле, серијава (90%) ќе биде долга цели 3 епизоди, како што беше THE LOST ROOM (многу добра мини серија)

Во случај да не сте знаеле, серијава (90%) ќе биде долга цели 3 епизоди, како што беше THE LOST ROOM (многу добра мини серија)

ЛЕЛЕЛЕ а јас пак се спремам едно 2-3 сезони дека ќе има.

ЛЕЛЕЛЕ а јас пак се спремам едно 2-3 сезони дека ќе има.

Така прочитав кога излезе првата, а гледам на имдб глумците глумеле во 3 епизоди од тогаш до денес. Сега па читам негде дека веќе се нарачани 13 епизоди.... Повеќе сум за 3, гледајќи по тоа дека во една епизода цел филм раскажаа.

Така прочитав кога излезе првата, а гледам на имдб глумците глумеле во 3 епизоди од тогаш до денес. Сега па читам негде дека веќе се нарачани 13 епизоди.... Повеќе сум за 3, гледајќи по тоа дека во една епизода цел филм раскажаа.

Кога станува збор за сериите, практиката на американските студија е следна. Прво снимаат неколку епизоди кои не се прикажуваат и му се праќаат на студиото да ги одобри за прикажување, а после пилотот се одлучува колку фора и се дава на серијата да привлече внимание. Така да фактот што се снимени само 3 епизоди, не значи и дека толку ќе бидат севкупно.

Не се само три епизоди, повеќе се снимени. И нема да ме чуди да има повеќе сезони. Ама сигурен сум дека не се три. Имаше глобал ивент на 18ти март (3.18 :D) и мислам дека кажаа колку епизоди се снимени, ама не ми текнува сега.

На 27 Март ќе оди премиерно на Fox Crime.

И никој не пиша импресии за втора епизода?
Како сите беа попалени мислев уште вчера ќе ја гледаат сите.

Ја да си кажам дека тотално ме разочарува текот на серијата.
Хејтам серии кои секоја епизода е различна приказна и многу малце е поврзано од главната приказна така да за мене е биг фејл втората епизода.
За што к имаше толку детали у првата епизода кога ништо не е поврзано со ова сеа?
Искрено ко да ја гледав првата епизода пак само со други глумци, истата дешавка.
Оценка 3/10 (n)

Да се надоврзам на Топче.
Стварно поинтересно ќе беше ако останеа истите ликови. Ама секоја епизода ќе има нови ликови. Е сега, јас сум веќе навикнат на ова иако на почетокот ми сметаше, ама сите нови серии што почнав да ги гледам се такви. И не се ни замарам многу. Ја пуштам и уживам без да размислувам.

Супер си е епизодава, со многу добро смислени “коинциденџии“. Не знам што одма и пресудивте на серијава кога има само 2 епизоди до сега...?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom