Ај објасни како тоа во Македонија немаат трошок?ke si raboti de, sto trosok imaat, se od nadvor se vodi
Ај објасни како тоа во Македонија немаат трошок?ke si raboti de, sto trosok imaat, se od nadvor se vodi
Немаат копнена мрежа за одржување бидејќи услугите ги нудат преку сателит.Ај објасни како тоа во Македонија немаат трошок?
Колку треба да имаат? 550?tuka imaat 5 vraboteni
А имаш ли ти претстава кој е Илон Маск? Што се има направено досега? И до каде е отиден?Колку треба да имаат? 550?
Не знам дали воопшто си способен еден search на google да направиш околу УМ. Имаш воопшто претстава кој е Драган Шолак? Што се имаат купено до сеа? Еве последно до каде се отидени
United Group creates biggest fibre network in Southeast Europe
United Group is bringing together its fibre assets under a single brand.www.broadbandtvnews.com
Линкот знаеш воопшто што значи и колкава инвеститија е? Битно се радуваме пошто во Македонија ќе пропаднеле, и МТЕЛ ги направл партал. Големиот пазар во Македонија, се испотепаа УМ да инвестираат.
И? Читаш погоре дека истото го имам напишано? Или само да се најдеш во муабет.Тоа е небитно за нас. Јунајтед груп не инвестираат ништо во земјава бидејќи не сме му интересни
Го отвори линкот? Како само го поврза Илон со УМ и Македонија бе човек?А имаш ли ти претстава кој е Илон Маск? Што се има направено досега? И до каде е отиден?
УМ немал приходи. Во ред е, не знам зошто воопшто ми реплицирашнема доволно приходи,
nikoj ne se raduva sto ke si odele tuku na site ni e krivo sto ne investiraat kaj nasКолку треба да имаат? 550?
Не знам дали воопшто си способен еден search на google да направиш околу УМ. Имаш воопшто претстава кој е Драган Шолак? Што се имаат купено до сеа? Еве последно до каде се отидени
United Group creates biggest fibre network in Southeast Europe
United Group is bringing together its fibre assets under a single brand.www.broadbandtvnews.com
Линкот знаеш воопшто што значи и колкава инвеститија е? Битно се радуваме пошто во Македонија ќе пропаднеле, и МТЕЛ ги направл партал. Големиот пазар во Македонија, се испотепаа УМ да инвестираат.
Како што некои се палат на Илон Маск, ти така се палиш на Драган: “Имаш воопшто претстава кој е Драган Шолак?“И? Читаш погоре дека истото го имам напишано? Или само да се најдеш во муабет.
Го отвори линкот? Како само го поврза Илон со УМ и Македонија бе човек?
УМ немал приходи. Во ред е, не знам зошто воопшто ми реплицираш
Не знам дали воопшто се читаш што пишуваш.Како што некои се палат на Илон Маск, ти така се палиш на Драган: “Имаш воопшто претстава кој е Драган Шолак?“
Гледаш дека веста е стара. Прочитана е одамна.Линкот не го отворив, ама имам право да коментирам! Ок нема грешка, коментирај само колку да се најдеш во муабет.
Инаку еве од кога е веста June 5, 2024 13.59 Europe/London By Julian Clover
И немааат најниски примања на секој пазар, туку веројатно имаат најниски приходи на македонскиот пазар па затоа и не сме им интересни за да инвестираат кај нас.Се е тоа ок ама ете, најниски примања имале на секој пазар