Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@Damhee од 2007 го лажат народот, ништо немаат инвестирано во програмска понуда, само го цицаат народот .
Updajtirana im e listata na kanali na sajtot konecno e tocnata, im tekna pred krajИма ли некои новости за Тотал ТВ? Или ќе ги снема за брзо?
Updajtirana im e listata na kanali na sajtot konecno e tocnata, im tekna pred kraj
United Group во Босна веројатно ќе го продадат Telemach.
Прифати ја понудата од Телеком. Супер брз оптички интернет 100 Mbps и 2 ресивери со 170+ТВ канали за 1100 денари е супер понуда.Во Македонија најверојатно ќе го затворат. На толку огромна конукренција Телеком ги намали цените 170 канали /100MBPS нет за 1100 денари агент ми нудеше у нова зграда плус 2 ресивери бесплатно. ПЛус да биераш пакет дали сакаш балкан и таму нз .А Тотал тв е 800 денари само сателитска све блокирано е.
Да,мислам дека сите ќе го исклучат Тотал Тв не знам како ќе профитира. Веќе масовен одлив има на корисници отидени во Мтел . После нова година мислам дека нема да функционира. Џабе го даваат цело време на промоција да привлечат.Прифати ја понудата од Телеком. Супер брз оптички интернет 100 Mbps и 2 ресивери со 170+ТВ канали за 1100 денари е супер понуда.