Торенти (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата ErT
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар торент сајт

• Mininova

Гласови: 86 11,8%
  • The Pirate Bay

Гласови: 252 34,7%
  • IsoHunt

Гласови: 56 7,7%
  • Torrentz

Гласови: 66 9,1%
  • Demonoid

Гласови: 48 6,6%
  • TorrentReactor

Гласови: 6 0,8%
  • некој друг ќе наведам во пост

Гласови: 212 29,2%

• Вкупно гласачи
    726
Има некоја разлика меѓу uTorrent и BitTorrent? И да кој е подобар? :D
Инсталирај ја најдобрата верзија на уторрент и фурај. Испробана и докажана како најдобра е верзијата уторрент 2.2.1 (build 25302). Исто и делуге ти е добар клиент (ако не сидуваш поголема количина на торенти).

Кој сака имам 2 позивници за Торентлеечх

ja :)

Sent from my HTC One_M8

имам покана од торент деј менувам за некој добар музички приватен тракер :)

http://yutracker.com
Повелете на YuTracker. Направен е со цел да собереме една убава колекција од културите од сите југословенски народи, секако вклучувајќи македонски филмови, музика, книги и слично. Ќе има и странски работи, али сега ептен е во почетна фаза, така да сите тие што сакаат да помогнат нека се качат на возот! :)

п.с. страната е сеуште на обичните теми (изгледи), моментално се тестира функционалноста. Тракерот е онлајн, работи, али сепак треба да видиме што и како понатака, што да се додаде, што да се одземе.

Да прашам нешто. На тоа BitTorrent-от магично ми исчезнуваа торенти.
Обично ставам 3-4, потоа еден или два исчезнуваат.
Вирус имам закачено?

зависи за што ти треба повеќе. ако ти е за MCSA и MSCE материјал мислам дека bitspyder e подобар.
И јас така имам наслушнато па да си прашам сепак некој што знае подобро. Благодарам на брзиот одговор. Секое добро.

Последно уредено:
зависи за што ти треба повеќе. ако ти е за MCSA и MSCE материјал мислам дека bitspyder e подобар.

И јас така имам наслушнато па да си прашам сепак некој што знае подобро. Благодарам на брзиот одговор. Секое добро.
А да споделите одлични извори каде може да се најдат материјали за циско и јунипер

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

А да споделите одлични извори каде може да се најдат материјали за циско и јунипер

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

https://bibliotik.org/

Тука проверив има доста материјал. Ама ти треба инвајт, а тоа многу тешко.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom