Торенти (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата ErT
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар торент сајт

• Mininova

Гласови: 86 11,8%
  • The Pirate Bay

Гласови: 252 34,7%
  • IsoHunt

Гласови: 56 7,7%
  • Torrentz

Гласови: 66 9,1%
  • Demonoid

Гласови: 48 6,6%
  • TorrentReactor

Гласови: 6 0,8%
  • некој друг ќе наведам во пост

Гласови: 212 29,2%

• Вкупно гласачи
    726
Што се случува со замунда? Им го украле сорсот па го клонирале. Сега е zamunda.se

И Zelka.org е клон што направија овие се поклале. :pos:

Баш на тоа и предупредија ако си читал приватни пораки од замунда.нет. Не се лажете по слични страници и не внесувајте таму свои податоци да не си го загрозите компјутерот/личните податоци. Мене сеуште ми работи како замунда.нет

Баш на тоа и предупредија ако си читал приватни пораки од замунда.нет. Не се лажете по слични страници и не внесувајте таму свои податоци да не си го загрозите компјутерот/личните податоци. Мене сеуште ми работи како замунда.нет

Мислам дека сега ја преместија и дека таа е лажната .net туку оваа е SE е старата замунда појма немам што направиле ја и на двете се најавив :)

Мислам дека сега ја преместија и дека таа е лажната .net туку оваа е SE е старата замунда појма немам што направиле ја и на двете се најавив :)
Базата им е иста. SE е малце поапдејтирана а НЕТ стои неколку дена без нови торенти.
Ќе видиме кој ќе победи изгледа се работи за голем профит. :свиркам:

Tyку сега видов не влегувајте во SE ! тој е лажен ја више влегов :D Незнам ни више кој е лажен која е вистинската ептен мутав јазик ми е овој бугарскиов

Tyку сега видов не влегувајте во SE ! тој е лажен ја више влегов :D Незнам ни више кој е лажен која е вистинската ептен мутав јазик ми е овој бугарскиов
Базата им е клонирана и јузерите и пасвордите им се исти. Најверојатно станува збор за превземање на профитот од сајтот.

сеа правам со едни бугари муабет и дури и они незнаат што се случува еден ми вика net е правилната двајца викаат дека se е правилната

Ситуацијава е следна, нет е оргиналната замунда со нови газди а се е нова замунда со старите газди. Или обратно :).
Мене ме чуди што од каде и да спуштате се евидентира ратиото и на двете страни а не само на едната од кај што се спушта.

Замунда ми е мене најдобар тракер. Се симнувам од таму, нема што нема.
2ра опција Пајрат Беј :D

Не знам дали е наведен во некој претходен пост, но за мене најдобар торент сајт е www.arenabg.com ... екстра сајт! (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom