Торенти (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата ErT
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобар торент сајт

• Mininova

Гласови: 86 11,8%
  • The Pirate Bay

Гласови: 252 34,7%
  • IsoHunt

Гласови: 56 7,7%
  • Torrentz

Гласови: 66 9,1%
  • Demonoid

Гласови: 48 6,6%
  • TorrentReactor

Гласови: 6 0,8%
  • некој друг ќе наведам во пост

Гласови: 212 29,2%

• Вкупно гласачи
    726
Според мене за филмови најдобри се а и најмногу ги користам:Ip torrents,Zamunda, Arena bg,Mojblink(словенски торент сајт),TorrentHr,Speedcd,Torrentday а за серии најдобри се :tvtorrents.ro,brodacastthenet(BTN) пoсебно за оние што сакаат да симнуваат цели сезони од серии.

what.cd , waffles.fm , sceneacces.org , GFT , RevTT , passthepopcorn, BTN , PiratetheNet . Koj se razbira od torrenti znae za sto zboruvam.
Da ne bide neiskoristena pozivnicata za TorrentHR. Koj saka da ja dobie neka stavi skrinovi od 3 najdobri torrent trakeri koi gi koristi.

Далеку од најдобар. Тиње невидено.
--- надополнето: Aug 5, 2011 3:25 AM ---
what.cd , waffles.fm , sceneacces.org , GFT , RevTT , passthepopcorn, BTN , PiratetheNet . Koj se razbira od torrenti znae za sto zboruvam.
Da ne bide neiskoristena pozivnicata za TorrentHR. Koj saka da ja dobie neka stavi skrinovi od 3 najdobri torrent trakeri koi gi koristi.
This. Од каде најде инвајт?

Кој сака да ми прати покана за Demonoid слободно нека ми прати, нека не се срами. Понудата е ограничена! :O :D

Далеку од најдобар. Тиње невидено.
Затоа што не ти одговараат правилата бидејќи се строги... дека треба и да се сидува, а не само да се данлоадира.

Кој останал подолго на IPTorrents знае зошто се најдобри... TorrentLeech е тешко срање за разлика од IPT, за Замунда ич пак да не зборам... катастрофа.

За жал слабо си направил споредба околу фајловите кој се прикачуваат на IPT... :)

Затоа што не ти одговараат правилата бидејќи се строги... дека треба и да се сидува, а не само да се данлоадира.

Кој останал подолго на IPTorrents знае зошто се најдобри... TorrentLeech е тешко срање за разлика од IPT, за Замунда ич пак да не зборам... катастрофа.

За жал слабо си направил споредба околу фајловите кој се прикачуваат на IPT... :)
Чекај, сакаш да кажеш дека IPTorrents е боље од TorrentLeech? :tapp:
Иначе кај сите добри торент сајтови се сидува.

Чекај, сакаш да кажеш дека IPTorrents е боље од TorrentLeech? :tapp:
Иначе кај сите добри торент сајтови се сидува.
Според мене ДА, имам и таму и таму акаунт. На TorrentLeech така ми стои акаунтот... тапа е :/ Ај те молам кажи ми што е подобро на TorrentLeech за разлика од IPT?

Според мене ДА, имам и таму и таму акаунт. На TorrentLeech така ми стои акаунтот... тапа е :/ Ај те молам кажи ми што е подобро на TorrentLeech за разлика од IPT?
Не е важно, ако ти стои така можеш да ми го дадеш на мене! :) Иако последен пат кога имав акаунт, банираа после една недела ако си во минус :)

Samo za potsetuvanje, TL ima daleku postrogi pravila od IPT.

BT junke на torrentscan.com
не ви треба акаунт за овде (y)

Ај и мене нека ми даде по ПП некој акаунт од замунда. Стариот ми го банираа. :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom