Топло чоколадо

• Креатор на темата Креатор на темата Babylove
  • Време на започнување Време на започнување
Појма немам како се вика...дома ретко си правам топло чоколадо почесто си порачувам...

Јас си правам хоум мејд топло чоколадо...

обожавам топло чоколадо.....најмногу ми се свиѓа во Блу..различни видови, али најбољи е мешавина од бело и црно со шлаг одозгора!!! мераци!!!! а дома не сум праела зш не знам како се прави!!!!

Во Скопје последно кога бев се изненадив колку добро топло чоколадо пиев во... Кафе ди Рома? Така се вика тоа карши куќата на М.Тереза? Не ми е тоа многу во местата каде одам, така што немав претстава какви пијалаци има... Ама со татко ми неколку пати седнав таму и стварно одлично! И некое чудо што личи на капучино е одлично!
А исто така има одлично топло чоколадо во тоа, кафичот што излегува на плоштад, од трговскиот Сити. Фиренца можда се викаше, ама не сум сигурна...
Сегде на друго место во град каде имам пиено е некаков блуткав прашок или стоплен пудинк од кој ти се лоши...

Nestle Aero!

Само го нема да се купи за дома.

Аи шољите за него ммммммммм.........

Го има во Лондон (до Тренд), Давидоф Влае итн итн.

И во Љубов го има. Преубаво е, сосе шољи =)

И во Љубов го има. Преубаво е, сосе шољи =)
Абе најубаво.... растегливо како мрсул е :S

Најубаво топло чоколадо што сум пробал беше едно толку густо со лажичка да го сркаш :)

Најубаво топло чоколадо прават во енерџи во Гостивар... тие скопските што ги имам пробано 99% се одвратни... али ова е баш јако и слатко и густо и мммм

Незнам како се викаче фирмата ама многу е убав,Истотака пијам и топло чоколадо од тие кафематите само исклучиво од Гиро Беко и ВБ.
:salut:

Многу често си пијам од кафематите најчесто...

Волим топлу чоколаду, једном сам пробао у Скопљу и није личила ни на шта, вероватно нисам погодио место, ко да је ставио какао и млеку и умутио.

ххх неам пиено оддамна

:wub: го обожавам, само со постиве неможам да пијам:(

Завчера пиев едно бело топло чоколадо во Бариста ама ич не ми беше по кеиф некако како загорено беше, веке не правам експерименти

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom