Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гижо напиша:вчера на свирката у Куршумли Ан ми се засвиѓа како свиреше тапанарот на IQ, многу добар стил на свирење има
Mesaja напиша:Гижо напиша:вчера на свирката у Куршумли Ан ми се засвиѓа како свиреше тапанарот на IQ, многу добар стил на свирење има
Ејјјјјјјјјј.....абе не бев еј....свиреа ли ДениТеЧува?
Mesaja напиша:А баш сакав да идам.....ги немам видено ДениТеЧува.......
Ај појасни кој се IQ.......Гижо напиша:вчера на свирката у Куршумли Ан ми се засвиѓа како свиреше тапанарот на IQ, многу добар стил на свирење има
Офчар напиша:Ја ги имам гледано ама вреча не ги гледав![]()
![]()
Немав друштво.. хомосексуалци туристички.. Гижомен, требаше да ти се јавам а? :cry:
MSV напиша:Ај појасни кој се IQ.......Гижо напиша:вчера на свирката у Куршумли Ан ми се засвиѓа како свиреше тапанарот на IQ, многу добар стил на свирење има
Па то, за Гаро мислеше па јаMesaja напиша:Bodan od Leb i Sol go zabraime be luge![]()
Бодан не е бубњар бе......басист е.....Гаро е бубњарот на Леб и Сол.....
Wolf Pack напиша:Можда не е он Tomas Haake, али поарен е него она шо ти обожаваш бе:Mesaja напиша:лелееее.....поглуп бубњар не сум видел од Ларс......Wolf Pack напиша:Lars Ulrich - Metallica
Green Day??? Па ја слободно ќе го заменам нивнио бубњар бе, иако у живото не сум видел еден :lol:Mesaja напиша:Nirvana-Territorial Pissings :msc3: :msc3: :msc3: :msc3: :msc3: :msc3: :msc3:
Green Day-Basket Case
Green Day-When I come around
MSV(support) напиша:Добро бе како може некој да го стави Ларс како еден од најдобрите,
утка од тапанар, како не го шутнаа од Металика
MSV(support) напиша:Добро бе како може некој да го стави Ларс како еден од најдобрите,
Гижо напиша:MSV(support) напиша:Добро бе како може некој да го стави Ларс како еден од најдобрите,
незнам дали знаете, ама Џејмс несакал да формира бенд со Ларс затоа што Ларс бил катастрофа од бубњарова е вистина не е измислено
hahaha, a be James i Lars zaedno pochnaa tam u 1980 godina, koga slushaa kaseti od New Wave of British Heavy Metal, Lars e prichinata zoshto Metallica postoi a ne James ili nekoj drug. A se soglasuvam deka ne e najdobar, mozham i slobodno da kazham deka Lars i e eden golem as*hole ali batka vistinata e deka toj go napravi eden od gigantite vo nashata generacija. Mislam deka zalsuzhuva da bide staen u legendarna grupa na bubnjari.Гижо напиша:незнам дали знаете, ама Џејмс несакал да формира бенд со Ларс затоа што Ларс бил катастрофа од бубњарова е вистина не е измислено