Топ 3 Најдосадни Форумџии

• Креатор на темата Креатор на темата Windfucker
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро е, мислиш на мене. :D

All day... All night... WTF!!??
Абе, Гаде, Гаде.... :)
--- надополнето: Oct 29, 2011 7:12 PM ---
you don`t mess with CiTro. :icon_mrgr:
Абе човекот е легенда, чим толку се зборува за него.
Читам од него нешто паметно, читам глупости, ама во глобала умирам од смеење :)

:pos:
Само да појаснам нешто.
Трансценденција не е нешто што го знаеш.
Тоа е нешто што го правиш.
За другото мање више, не е битно....
Само незнам како може јас давеж да ти бидам а не сум те цитирал ни три пути :pos: ..........за 3 год.
Во интерес на темава не е лошо да се објасни зборот досаден.........го оставам ова на тие што би етикетирале некого со овој додаток.
Јас користам негова замена, а тој е пењушка или
на кумановски пењуга. Скратена верзија му е п'њ или
евентуално пањ(српски).
Тоа изгледа нешто како ова http://r2.bud01s06.c.bigcache.googl...al/28719187.jpg?redirect_counter=1&st=nx&ir=1

Мило ми е што појасни.
И ете, видиш
не сум научил
дека се доживува
а не се дознава
оти сум дикел непросветлен.
ахахахаха
И искрено, досаден или п'њ, иста смрдеа е. ;)

Најдобра тема. Дефинитивно. Најмногу заради "хистеришењето" на Кајзер... Ќе ве пука беeе! :)

Ја не пукам туку само „пријателски“ гушкам, фин сум иначе :).

Нема да сакаш да ми бидеш у близина ако стварно „хистеришам“, trust me :).

Темата е супер за трачање и лечење машки фрустрации а и однос на машки и женски учесници е 95% спрема 5%, ко секогаш кога треба некој да се извреѓа и да му се испука сеир :).

И јас си пукам сеир со вас мажулињата, интересни сте ми како уживате да заебавате ама не ви е ќеиф ако некој ви врати :).

Срценца исфрустрирани, може треба да ви пуштам еднаш ќеиф да се испукате :).

I see attention whores. Well...

171731d1220389571-okay-who-took-spy-photo-me-attentionwhore.jpg

Сите ве сакам и сите сте ми интересни некои повеќе од другите, нема досадни луѓе тука.

Ја не пукам туку само „пријателски“ гушкам, фин сум иначе :).
Какви трачеви и лечења на фрустрации? Малку детско размислување зар не?

Темата е најдосадни форумџии, не мора некој да те мрази или да е љубоморен за да те наведе на неговата листа. Затоа не знам зошто толку се возбуди и зошто воопшто мислиш дека некој всушност е преокупиран со тебе. Ова е јавен форум, секој може да ги прочита твоите мислења и негово е дали ќе му се допаднат или не. Со тоа, секој има право да го искаже своето мислење за твоите постови. Едноставно. Не значи дека те провоцира или бара конфронтација, можеби стварно си досаден.

П.С. За цитираното. Немам налетано на твоите мислења, ако имам не се сеќавам, ама не си помислил дека ваквото силеџиско однесување на виртуелен простор (internet tough guy е терминот) е една од причините зошто те нарекле досаден? Ете, размисли за тоа... ;)

А темава стана премногу сериозна за ЧДА, се плашам ќе ја заклучат. Штета, одлична тема... Навистина припаѓа на подфорумот СЕИР и игри.

Какви трачеви и лечења на фрустрации? Малку детско размислување зар не?

Темата е најдосадни форумџии, не мора некој да те мрази или да е љубоморен за да те наведе во неговата листа. Затоа не знам зошто толку се возбуди и зошто воопшто мислиш дека некој всушност е преокуиран со тебе. Ова е јавен форум, секој може да ги прочита твоите мислења и негово е дали ќе му се допаднат или не. Со тоа, секој има право да го искаже своето мислење за твоите постови. Едноставно.

Не значи дека те провоцира или бара конфронтација, можеби стварно си досаден.

П.С. За цитираното... Немам налетано на твоите мислења, ако имам не се сеќавам, ама не си помислил дека вакво силеџиско однесување на виртуелен простор (internet tough guy е терминот) е една од причините зошто те нарекле досаден? Ете, размисли за тоа... ;)

А темава стана премногу сериозна за ЧДА, се плашам ќе ја заклучат. Штета, одлична тема... Навистина припаѓа на подфорумот СЕИР и игри.

Don't feed the...argh, you did it! :eek:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom