Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ajde da igrame igra...budlesta, ama interesna! Kako status napisi ja bojata na gradnikot sto go nosis....samo bojata, nisto drugo! Napravi copy na ova i isprati go na site tvoi prijatelki...samo zeni, mazi NE. Ke bide interesno da vidime kako ova se siri, mazite ke se prasuvaat zosto site devojki pisuvaat boja na statusot. Ajde da se zabavuvame

:uvo:

:pop: таа што ти пратила тебе, што ти го пратила ќе треба да ја бесат :pos::pos::pos:

Помина шемата со боите...кај мене пишуваат колку цм би им одговарало :uvo:

Ajde da igrame igra...budlesta, ama interesna! Kako status napisi ja bojata na gradnikot sto go nosis....samo bojata, nisto drugo! Napravi copy na ova i isprati go na site tvoi prijatelki...samo zeni, mazi NE. Ke bide interesno da vidime kako ova se siri, mazite ke se prasuvaat zosto site devojki pisuvaat boja na statusot. Ajde da se zabavuvame

:uvo:

Признај дека ова си го добил на женскиот профил што го имаш на фб, кој го користиш да реметиш другари.

Признај дека ова си го добил на женскиот профил што го имаш на фб, кој го користиш да реметиш другари.
:tv:

captur1262828752.jpg

A тие што не носат во моментов, што да пишат? Цицки? :бидик: :pos2::pos2::pos2:

facebook stanuva mnogu sporFacebook станува многу спор. Проблемот е тој што има премногу неактивни членови. Со оваа порака ние ке провериме кои се неактивни членови, а кои се активни... Вие сте должен да ја испратите оваа порака на 15 други ваши пријатели, како што ние ке видиме дали сте активен или неактивен ... Оваа должност морате да ја извршите во наредните 2 недели, во спротивно ке биде вашиот профил избришан ( неактивен ) за да се направи место и да не е спор от... Едноставно доволно е да направите copy и paste до вашите пријатели и тоа е сe.

абе а ние машките да направиме финта за топик
на пример гаќите со ластик ви се или не
и да се реметиме малца а што викате

абе а ние машките да направиме финта за топик
на пример гаќите со ластик ви се или не
и да се реметиме малца а што викате

Јас викам да направиме да погодуваат на која страна ни е завртен.:pusk:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom