RickyLFC9
Модератор
Насловот: Fuck it let's brake wallsFacewall,because facepalm isn't enough.
http://www.facebook.com/photo.php?f...2477913441005.95364.1647585337&type=1&theater
Brake
Brake
Brake
Brake
Brake
Brake
Brake
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Насловот: Fuck it let's brake wallsFacewall,because facepalm isn't enough.
http://www.facebook.com/photo.php?f...2477913441005.95364.1647585337&type=1&theater
Че го прочитав цело ама Војна и Мир ми се воде помалаОва е од Магарица
Неможам повеќе.И што повеќе се бидувам да се оддалечам од него,да го заборавам,да заборавам на љубофта,толку повеќе се повредувам.Зошто ? Зошто толку бргу зе заљубив ? Зошто неможам да живеам без него ?Зошто барем кога толку го сакам неможам да го видам? Зошто од сите луѓе на светов јас ја имам најтешката казна?Зошто јас да не сум среќна? Неможам да најдам одговор на овие праѓања...Се заљубив зимоска на 09.02.2012.Живееме во ист град, но тој во Капиштец, а јас во Кисела Вода.Се запознавме на 05.02.2012.Тој беше најреќниот ден во мојот живот,после неколку дена му кажав дека го сакам.Неможев да изгржам повеќе,а тој ми кажа дека не ме сака како што јас го сакам него.Јас уништив се,требаше да почекам,ама премногу избрзав.Потоа не се видовме цел месец и повеќе за тоа време љубофта кон него полека изчезнуваше.На 3 Септември случајно се видовме,сепак учиме во исто школо.Бев многу среќна,ама ништо не му зборев тогаш.Само другари му изводеа нешто ова она.Ме викаа, а јас не им се обраќав, неможев да го поднесам тоа.Од тогаш повеќе не го видов.Еве веќе 12 месеци,во овие 12 месеци се случија многу нешта,но никако не го заборавив.Секогаш ке се сетев на него.На скајп не пишуваме ништо,на фб ме боцка ама јас не враќам.Ми лајкнува статуси и слики и сл. ама јас ништо.Можеби грешно постапувам ама не сакам пак да бидам повредена,неможам да му дозволам повторно да ми го скрши срцето.Веќе два пати досега ми го има скршено,а имам само 15.Неможам.Веке дури сакав да се убијам , тоа беше на неговиот роденден ( 10 Август ) , ама ме спречија.Знам дека не вредеше ама неможев да живеам повеќе.Многу ми беше тешко.Во последниве две недели,кога и да се сетам на него плачам.Неможам да издржам,многу сакам,многу сакам да го видам,ама неможам.Еднаж му ја пратив од Аца Лукас-Далеко си, и ми врати НЕ СУМ ДАЛЕКУ.Неможев да идржам,солзите ми беа пред очи.Требаше да се видиме,а тој и рекол на другарка дека нејке да ме види, и дека не ме сака,и дека не му е гајле за мене.Солзите ми беа во очите , ама не плачев.Се обидувам да се смирам и и реков на другарка ми : Што ми е гајле за него,не е ни прв ни последен.Нешто таму лупав и почнав да плачам.Излегов надвор,врнеше.А јас имав на мене хеланки и неговата блууза и така седев на дождот и плачев.Дома се вратив во 23:45,мајками и татко ми среќа не беа дома,инаку лошо кје беше.Многу од вас кје ми речат да го оставам , да не се замарам со него,ама неможам.Каде и да се свртам се сеќавам на него.
![]()
ќе си ја најде некој баба му тука
Врвот би било, тој шо го напишал тоа, да си ја види мајка му како седи таму
за жал пола Македонија то не го знај.![]()
Колку што се разбирам од политика денес е Бадник, утре било Божик.