Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:pos::pos: Ме изнасмеа
Знаеш колку ме боли што Вардар е шампион и ќе игра ЛШ. Аууу не можам да ти опишам. <3

:pos::pos: Ме изнасмеа
Знаеш колку ме боли што Вардар е шампион и ќе игра ЛШ. Аууу не можам да ти опишам. <3

Го променивте името за да останите, не сте Вардар туку Миравци, и ако Македонија го промени името во Северна, вие не треба ни да писнете да кревате бунтови.

Отиди на страната на УЕФА види кој игра против Бате Борисов у второ квалификационо коло у ЛШ па кажи ми. А ова со името на Македонија ти е тотален фејл. :facepalm:

533186_333196443415993_871329344_n.jpg

394251_254453361290302_432630154_n.jpg

Оглас: Истерувам ѓаволи, 200% дневница на празници.

Attachments

• untitledasdasdasda.JPG
    untitledasdasdasda.JPG
    23,9 KB · Прегледи: 273
Го променивте името за да останите, не сте Вардар туку Миравци, и ако Македонија го промени името во Северна, вие не треба ни да писнете да кревате бунтови.
Неписмен сељак

Срциња тие провинцијалски, секоја прилика ја користат Вардар у уста да го стават :love::X3:
најголем фејл е шо во потис чиста Македонија ти стој. Од провинцијалци ќе ја чистиш?

најголем фејл е шо во потис чиста Македонија ти стој. Од провинцијалци ќе ја чистиш?
lol
Тебе фејл ти е прашањево. Очигледно не знаеш што значи скандирањето Чиста Македонија така да подобро да не си ме цитирал. :)

Абе неписмен ниеден, не го тупи оди глеј си работа, од такви ко тебе ке ја чистиме

Абе неписмен ниеден, не го тупи оди глеј си работа, од такви ко тебе ке ја чистиме
и да ја чистиш од такви ко мене,ама после да не се чудиш оти на патните табли шкупи ви пиши

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom