Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

Статус
Затворена за нови мислења.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
:pos::pos: Ме изнасмеа
Знаеш колку ме боли што Вардар е шампион и ќе игра ЛШ. Аууу не можам да ти опишам. <3

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
:pos::pos: Ме изнасмеа
Знаеш колку ме боли што Вардар е шампион и ќе игра ЛШ. Аууу не можам да ти опишам. <3
Го променивте името за да останите, не сте Вардар туку Миравци, и ако Македонија го промени името во Северна, вие не треба ни да писнете да кревате бунтови.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
Отиди на страната на УЕФА види кој игра против Бате Борисов у второ квалификационо коло у ЛШ па кажи ми. А ова со името на Македонија ти е тотален фејл. :facepalm:

Biljbilj08

1987
Член од
19 ноември 2011
Мислења
698
Поени од реакции
312
Го променивте името за да останите, не сте Вардар туку Миравци, и ако Македонија го промени името во Северна, вие не треба ни да писнете да кревате бунтови.
Неписмен сељак

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Срциња тие провинцијалски, секоја прилика ја користат Вардар у уста да го стават :love::X3:
најголем фејл е шо во потис чиста Македонија ти стој. Од провинцијалци ќе ја чистиш?

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.982
најголем фејл е шо во потис чиста Македонија ти стој. Од провинцијалци ќе ја чистиш?
lol
Тебе фејл ти е прашањево. Очигледно не знаеш што значи скандирањето Чиста Македонија така да подобро да не си ме цитирал. :)

Biljbilj08

1987
Член од
19 ноември 2011
Мислења
698
Поени од реакции
312
Абе неписмен ниеден, не го тупи оди глеј си работа, од такви ко тебе ке ја чистиме

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
Абе неписмен ниеден, не го тупи оди глеј си работа, од такви ко тебе ке ја чистиме
и да ја чистиш од такви ко мене,ама после да не се чудиш оти на патните табли шкупи ви пиши

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom