Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Untitled.png
:D:D
Прегледај го приврзокот 37533Прегледај го приврзокот 37534
Не знам стварно што да кажам ... Сите слики и се од некои познати од мак естрада и сите она ги почитува и подржува и секако го изјаснува тоа :D
--- надополнето: Dec 7, 2011 5:22 PM ---
gfsdfdgfd.png
sdfsfsfsfsfsf.png

СЛАТКАР : "Мојот јазик бил прљав дај запазете го нивниот.. Ксенија Пајчин направи песна за пи*ка, цела песна пи*ка пробај ја мојата пи*ка" (умре типката)..
"A јас направен Гоце Арнаудов пиам се гурам во гужва и го пцујам клубот" отиде и он.. Слаткар не спомињај више НИКОЈ ! :tapp:

СЛАТКАР : "Мојот јазик бил прљав дај запазете го нивниот.. Ксенија Пајчин направи песна за пи*ка, цела песна пи*ка пробај ја мојата пи*ка" (умре типката)..
"A јас направен Гоце Арнаудов пиам се гурам во гужва и го пцујам клубот" отиде и он.. Слаткар не спомињај више НИКОЈ ! :tapp:

Ех, барем да спомнеше некој политичар... :(

Што е финтата со ставање на профил слика кога некој бил мал (5-8 годишна возраст)?

Што е финтата со ставање на профил слика кога некој бил мал (5-8 годишна возраст)?
џоа демек да ти викаат колку си бил убав срцкаст бла бла и ти се палиш на то и ги муваш сите и си алфата у маало дека имаш слика со 50 лајка.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom