Топ 100 најкул Facebook групи и статуси

• Креатор на темата Креатор на темата експерт
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Бербер сум и кога ќе ми дојде некој, јас го прашувам "како минатиот пат исто ? " A не дека се сеќавам како сум го шишал прошлиот пат, пак си шишам по мое :ROFLMAO:

:pos:

Бербер сум и кога ќе ми дојде некој, јас го прашувам "како минатиот пат исто ? " A не дека се сеќавам како сум го шишал прошлиот пат, пак си шишам по мое :ROFLMAO:

:pos:

А ја стално му викам на мојот бербер исто како минатиот пат, а он не оти памте како ме стрижел. А затоа понекогаш не испаѓам исто како претходното стрижење:P

Во име на добрата смеа и добриот хумор што го имаше тука модераторите нека ја отворат темата за ретардирани за оваа тема да не се упрапасти.

Луѓето што ќе прекршат правила таму,банувајте ги на подолг период.

Фала.

Стварно, еден период ќејф ми беше да ја пратим темава, сеа не личи на ништо...

Дај отворете ја другата тема, таа ја немав ни отворено, па незнам зашто е затворена, али ако има кршење правила нека јадат они тамо банови...

Не треба да патимо свите сеа, зашо глупите си немаат тема :icon_lol:

164275_4763098202321_594843471_n.jpg

Навистина многу глуп потег беше затворањето можеше да се банираат оние што постираат недолични и недозволени слики и готово . Од друга страна зошто сите да се лишиме од темата ? Многу од тука што постирале биле дискретни со сокривање на идентитетот на личностите .
Мене едно не ми е јасно кои правила се кршат ? ! ?
Тоа се ЈАВНИ СЛИКИ ставени на ФЕЈСБУК каде СЕКОЈ може да ги види не сфаќам чива приватност кршиме ? Тоа што се постираат и се удира ремет може да се удира и на фејсбук .Не се постираат приватни видеа или слики па немаме ние право на тоа ! Кога веќе една слика е објавена на социјална мрежа таа автоматски веќе не е сигурна . Тоа бар треба да го знаете ...
Не знам зошто во толкава одбрана застанувате едноставно се споделувааат ЈАВНИ СЛИКИ или објави . Се вон тоа и јас не оправдувам .
На ваков начин само паѓа форумот таа тема е многу постетена и многу се пишуваше на крајот смислата на форумов нели е релаксација и опуштање , трошење вишок време ама ова му иде покрај сувото гори и суровото а тоа не е воопшто во ред .

Навистина многу глуп потег беше затворањето можеше да се банираат оние што постираат недолични и недозволени слики и готово . Од друга страна зошто сите да се лишиме од темата ? Многу од тука што постирале биле дискретни со сокривање на идентитетот на личностите .
Тоа се ЈАВНИ СЛИКИ ставени на ФЕЈСБУК каде СЕКОЈ може да ги види не сфаќам чива приватност кршиме ? Тоа што се постираат и се удира ремет може да се удира и на фејсбук .Не се постираат приватни видеа или слики па немаме ние право на тоа ! Кога веќе една слика е објавена на социјална мрежа таа автоматски веќе не е сигурна . Тоа бар треба да го знаете ...
Не знам зошто во толкава одбрана застанувате едноставно се споделувааат ЈАВНИ СЛИКИ или објави . Се вон тоа и јас не оправдувам .
На ваков начин само паѓа форумот таа тема е многу постетена и многу се пишуваше на крајот смислата на форумов нели е релаксација и опуштање , трошење вишок време ама ова му иде покрај сувото гори и суровото а тоа не е воопшто во ред .

:rolleyes::love:

И јас не капирам, која е поентата на постоење на таква тема ако константно се затвора.Разбирам да е нешто екстремно нелегално али вака...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom