Незапирливи 1903/87
Изгорен за Вардар
Бербер сум и кога ќе ми дојде некој, јас го прашувам "како минатиот пат исто ? " A не дека се сеќавам како сум го шишал прошлиот пат, пак си шишам по мое 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Бербер сум и кога ќе ми дојде некој, јас го прашувам "како минатиот пат исто ? " A не дека се сеќавам како сум го шишал прошлиот пат, пак си шишам по мое
![]()
УА ! Неспособна администрација. Треба да извршиме форумски удар и да ги симнеме админите и модераторите од нивните функции..
Навистина многу глуп потег беше затворањето можеше да се банираат оние што постираат недолични и недозволени слики и готово . Од друга страна зошто сите да се лишиме од темата ? Многу од тука што постирале биле дискретни со сокривање на идентитетот на личностите .
Мене едно не ми е јасно кои правила се кршат ? ! ?
Тоа се ЈАВНИ СЛИКИ ставени на ФЕЈСБУК каде СЕКОЈ може да ги види не сфаќам чива приватност кршиме ? Тоа што се постираат и се удира ремет може да се удира и на фејсбук .Не се постираат приватни видеа или слики па немаме ние право на тоа ! Кога веќе една слика е објавена на социјална мрежа таа автоматски веќе не е сигурна . Тоа бар треба да го знаете ...
Не знам зошто во толкава одбрана застанувате едноставно се споделувааат ЈАВНИ СЛИКИ или објави . Се вон тоа и јас не оправдувам .
На ваков начин само паѓа форумот таа тема е многу постетена и многу се пишуваше на крајот смислата на форумов нели е релаксација и опуштање , трошење вишок време ама ова му иде покрај сувото гори и суровото а тоа не е воопшто во ред .
И јас не капирам, која е поентата на постоење на таква тема ако константно се затвора.Разбирам да е нешто екстремно нелегално али вака...Навистина многу глуп потег беше затворањето можеше да се банираат оние што постираат недолични и недозволени слики и готово . Од друга страна зошто сите да се лишиме од темата ? Многу од тука што постирале биле дискретни со сокривање на идентитетот на личностите .
Мене едно не ми е јасно кои правила се кршат ? ! ?
Тоа се ЈАВНИ СЛИКИ ставени на ФЕЈСБУК каде СЕКОЈ може да ги види не сфаќам чива приватност кршиме ? Тоа што се постираат и се удира ремет може да се удира и на фејсбук .Не се постираат приватни видеа или слики па немаме ние право на тоа ! Кога веќе една слика е објавена на социјална мрежа таа автоматски веќе не е сигурна . Тоа бар треба да го знаете ...
Не знам зошто во толкава одбрана застанувате едноставно се споделувааат ЈАВНИ СЛИКИ или објави . Се вон тоа и јас не оправдувам .
На ваков начин само паѓа форумот таа тема е многу постетена и многу се пишуваше на крајот смислата на форумов нели е релаксација и опуштање , трошење вишок време ама ова му иде покрај сувото гори и суровото а тоа не е воопшто во ред .