Топ 100 најдобри Facebook статуси, квизови, апликации ...

• Креатор на темата Креатор на темата 436053
  • Време на започнување Време на започнување

436053

Consigliere
Член од
19 декември 2005
Мислења
860
Поени од реакции
69
Локација
Скопје, Македонија
Веб-сајт
www.fenster.mk
Мислам дека колку што има ретардирани, толку има и добри ФБ финтици.
Еве ја ко за старт ќе го стаам мојот статус (кој бај д веј е земен од интервјуто со Дубиоза од Кајгна :) )

"Ние, секој од нас, како поединци сме тие кои треба да ја победиме политиката. Но, не на следните избори, или на протести... За почеток, ајде да не фрламе ѓубре во реките, ајде да го фрлиме онаму каде што треба. Ајде да преминуваме улица онаму каде што треба да се поминува, ајде постепено да се цивилизираме и на тој начин сите да ја подигнеме својата свест."

Повелете...

Хм, добар и разумен статус... уствари статус дали се смета како статус свое мислење за некоја работа, можеби некоја поплака или жалење... оти среќаваме секакви статуси... :D Те ај, да кажам дека статус на место е на пример жалба споделена со сите за новата платформа на фејсбук. Разочараност и незадоволеност поради новиот фејсбук кој демек му била целта да ги потенцира биографијата и тагираните слики на корисникот. Целата разместеност на податоците е за никаде. Не ја користам темата за да се жалам за новио фејсбук само конкретизирам статус шо се однаса у врска со темата.

Прочитав горе на твојо пост ретардирани, ако се мислеше на ретардираните на фејсбук и целата несвесност, незнаење и неосетливост за сите работи шо се прават на фејсбук и сите бесмислени статуси шо ги остават, тогај сигурно дека нема да ги постираме тука нивните статуси, оти воа е, нели, топ 100 фејсбук статуси шо сигурно е дека тие статуси на „ретардираните“ фејсбук корисници неможат да конкурират.

Ваљда не си разбрал/а добро. Значи пошто веќе постои тема топ 100 ретардирани ФБ статуси, квизови ... ова е нешто спротивно на тоа. Можеш да ја зирнеш таа тема, па ќе ти стане појасно.

Ок, недоволно сум запознаен, нов сум :PP

feels sorry for people who don't drink. When they wake up in the morning, that's as good as they're going to feel all day

може ли некој да ми го преводи ова, на гоогле транслате нее точно и несватливо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom