Топ 10 дестинации кои би ги посетиле кога би имале пари

• Креатор на темата Креатор на темата Cayman
  • Време на започнување Време на започнување
1.kuba
2.havai
3.LA
4.barselona
5.egipet
6.dubai
7.rio dezeneiro
8.bahamski ostrovi
9.taivan
10.hon kong

1. Ерусалим -Израел (со се сите верски и историски места)
2. Истанбул -Турција (во потрага по Шехерезад :pos: Joking! Иста причина поради која би го посетил Израел)
3. Москва - Русија
4. Санкт Петербург - Русија (Русија ми е една од омилените држави)
5. Токио - Јапонија (град на технологија, брз живот)
6. Сеул - Ј. Кореја (немам посебна причина)
7. Јеју - Ј. Кореја (островско градче во Ј. Кореја, цвети бизнисот таму)
8. Чикаго - САД
9. Единбург - Шкотска (е до омиленава ми држава стигнавме, а и до омилениов ми град :D )
10. Ливерпул - Англија (срамота е да не го посетам градот од каде потекнува тимот за кој навивам, Ливерпул)

Упс, и 11-та локација има, Лондон.

1. Италија, Торино
2. Канада, Торонто
3. Калифорнија, Бакерсфилд
4. Франција, Монпеље
5. Финска
6. Коста Рика
7. Норвешка
8. Данска

Е, доволно ми е. =)

Најискрено ама најискрено би ја прошетал македонија.Животен сон ми е да соберам екипа 10-12 луѓе и да најдеме некое мини бусче или комбенце да изнајмиме ама старо некое ретро и да појдеме на обиколка на македонија.Да шетаме секаде да кампуваме да идеме на најлудите места низ земјава.И тоа нека трае месец дена отприлика live on the road...добра музика, пиво , скара, пуниме гориво низ градовине кај ке стигнеме и шетаме по цели денови.Ке се сликаме ке се снимаме ке се ебаваме заебаваме и ке што уште не.Животен сон ми е и не планирам да го остварам надвор од земјава МОРА да биде во македонија.Едноставно феноменално ке биде..знам уште сега.Единствено што треба е да најдам луѓе кои навистина сонуваат за едно вакво пативање и да организираме зашто несакам да одам со чуѓе кои на пола пат ке почнат да се жалат леле што не отидов во охрид на плажа подобро ке ми беше отколку овде у камп комарци да ме јадат.....без плачковци и негативци.

1. Kanada
2. Kanada
3. Kanada
4. Kanada
5. Kanada
6. Kanada
7. Kanada
8. Kanada
9. Ohajo
10. Kanada.

1. Франција (од горе до доле и обратно)
  2. Ме мрзи да пишувам 10 бе..многу е.. у било која земја да отидам е убаво,секоја земја е приказна за себе и крие убавини

1.Дубаи
2.Лас Вегас
3.Венеција (иако сум бил еднаш пак сакам да идам :)
4.Монте Карло
5.Барселона
6.Торино
7.Мелбурн
8.Москва
9.Амстердам
10.Њу Јорк

1. Манчестер
2.Лондон
3.Единбург
4.Кардиф
5.Нотингем (Јбг умрен сум по Британија :vozbud:)
6.Бора-Бора
7.Ница
8. Сицилија(било кој град)
9.Москва
10.Амстердам...

монте карло,палма де мајорка,ивица,мајами,лас вегас,парис,лондон,малдиви,карибите,рим.................

images

1. Њу Јорк
2. Сан Франциско
3. Занзибар
4. Дубаи
5. Лондон
6. Букурешт
7. Лас Вегас
8. Хаваи
9. Амстердам
10. Таџ Махал

Немам топ листа од 10, доста ми се Финска и Јамајка, после може да се решат од мене :))

Најискрено ама најискрено би ја прошетал македонија.Животен сон ми е да соберам екипа 10-12 луѓе и да најдеме некое мини бусче или комбенце да изнајмиме ама старо некое ретро и да појдеме на обиколка на македонија.Да шетаме секаде да кампуваме да идеме на најлудите места низ земјава.И тоа нека трае месец дена отприлика live on the road...добра музика, пиво , скара, пуниме гориво низ градовине кај ке стигнеме и шетаме по цели денови.Ке се сликаме ке се снимаме ке се ебаваме заебаваме и ке што уште не.Животен сон ми е и не планирам да го остварам надвор од земјава МОРА да биде во македонија.Едноставно феноменално ке биде..знам уште сега.Единствено што треба е да најдам луѓе кои навистина сонуваат за едно вакво пативање и да организираме зашто несакам да одам со чуѓе кои на пола пат ке почнат да се жалат леле што не отидов во охрид на плажа подобро ке ми беше отколку овде у камп комарци да ме јадат.....без плачковци и негативци.

Ова горе и
1.Италија,Торино
2.Италија ,Ла италиан Алпс
3.Италија,Рома
4.Холандија,Амстердам
5.Чешка,Прага и Карлове Вари
6.Русија,Москва и Санкт Петербург
7.Невада,Лас Вегас (не обожавам да летам,ама ќе пробам да напрам исклучок)
8.Финска ,Лапонија
9.Швицарска по планинине
10.Шпанија,Севиља+Барселона

1. Шпанија (Барселона)
2. Русија (Москва и Санкт Петерсбугр)
3. Мачу Пикчу
4. Кина (Забранетиот Град)
5. Франција (Версајскиот дворец и Лувр)
6. Хаваи
7. Ирска (со надеж да видам Леприкон :icon_lol:)
8. Њу Јорк
9. Италија (Колосеумот, Венеција, Тоскана...)
10. Се останато :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom