Тони и Дејан - ОПУШТЕНО

• Креатор на темата Креатор на темата *MAGI*
  • Време на започнување Време на започнување
Гледав денес реприза од петокот. Значи стварно се луди. И вика Тони на таа Барби: Tи пратиш спорт?
-Оваа вели не, а Тони и враќа: Не пратиш спорт а по спортот си!!! :pos2::pos2::pos2:
Стварно се луди и откачени
Абе и ја денес пуштам на сител и гледам репризата, и што да видам, комшиката ми Сања :pos:(ок, не куќа до куќа ама блиску е :)). А и арно и кажа Тони, спортистка си е бе.

Абе и ја денес пуштам на сител и гледам репризата, и што да видам, комшиката ми Сања :pos:(ок, не куќа до куќа ама блиску е :)). А и арно и кажа Тони, спортистка си е бе.

Па да ти кажам и мене ми личи на спортистка ама ај викам да не донесувам погрешни заклучоци пред време :pos2:. Ако ти е комшика дај да се договориме, па да поспортуваме со неа кога ќе има тренинг :drk:

еии и овие си ебаа мамата, последно време се некои фуш фаци носи за гости, денес Роквич father&son му се, минатата недела Даниела Темелковска пред тоа Џаро :|
Све некои фолкери и офуцани ликови, мислам он интересен си е за гледање уште ама гостиве :|....полека полека губи право да го сере Бошко13, гостите им се малтене исти. :))

Deo ne mi e nesto naj naj ama Toni...:zver: e coekot kolku e samo odlepen.Samo taka neka produzi:pos2::pos2::pos2:

абе овие скроз ја откачија вечерва у пичку матер, овај говоров со цаци паковска беше смрррттттт :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Цаци Паковска:pos:
Ненормален е Тони...ме изнасмеа вечерва:)

Toni e car, emisijata mu e mnogu jaka.

Најмомент вечерва, кога Тони се цепеше со неговото хистерично смеење, а публиката мртва сериозна. :pos:

А да, и убаво ја изремети Цаци. :pos:

Цаци ја зеде низ нозе, мама и споје*а :)

Најмомент вечерва, кога Тони се цепеше со неговото хистерично смеење, а публиката мртва сериозна. :pos:

А да, и убаво ја изремети Цаци. :pos:
Абе ај ако не ви е тешко дајте детали, вака со смајлиња не се доловува баш моментот.

Инаку претерува Тони, ко демек спонтан, ама се гледа дека се повеќе се вештачи.

Ццц......Тони значи скрос е отиден веќе:pos2::pos2:

Ама реметееењеее и удри на спортистката,ненормален е.

Ама после кога се соблече.......сите во студио:drk::drk::drk:на неа.....:pos2::pos2::pos2:

П.С--ЈАКА Е МАЈКЕ МИ.:smir:

Ццц......Тони значи скрос е отиден веќе:pos2::pos2:

Ама реметееењеее и удри на спортистката,ненормален е.

Ама после кога се соблече.......сите во студио:drk::drk::drk:на неа.....:pos2::pos2::pos2:

П.С--ЈАКА Е МАЈКЕ МИ.:smir:

:pos::pos::pos::pos:

Хахахаа закон е шоуто...мене најсмев ми беше кога овој фудбалерот Брага беше гостин..2 топли цицки..:pos::pos:

Одлично шоу. Има и ремет и се ... :) на Брага кога го праша за најтежок збор македонски овој вика јоргурт хахаха

Иначе денеска испуштих неможех да гледам? Кога е репризата од денеска?

абе овие скроз ја откачија вечерва у пичку матер, овај говоров со цаци паковска беше смрррттттт :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Не само тоа целата емисија беше смех...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom