Тони и Дејан - ОПУШТЕНО

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Најдобра емисија, последнава само ми беше послаба од другите.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Специјални гости во новогодишната емисија во четврток. Најпопуларните Македонци.

Prime

Оптимус
Член од
4 јули 2010
Мислења
6.153
Поени од реакции
8.127
Баш ме интересира шо муабет ќе тепа Тони со Грујо. :icon_lol:

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
Овај не е истиот Тони што јадеше :гомце: на А1 против власта?Лицемерие со тони...
Таму водеше забавна емисија, не знам дали зборуваше нешто против власта. Но знам дека сега го вработиле во МНТ, па може и заради тоа политички да се префрлил.

Juve-Fan

campione d'italia 36
Член од
23 март 2010
Мислења
843
Поени од реакции
1.471
Таму водеше забавна емисија, не знам дали зборуваше нешто против власта. Но знам дека сега го вработиле во МНТ, па може и заради тоа политички да се префрлил.
Мене јасно ми е се, онака пишувам да ми помини гадењето од лицемерието.:sick:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.258
Уште го чекам некој ден во фрижидер...
A Tони ко ги водеше вестите на А1?

Јако, јако...уште К-15 изгледа не разбирале (n)

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
Гледајте ги емисиите од минатите сезони во а1 и гледајте ги овие сега и ќе сфатите дека само Део останал од водителите,Тони од а1 и Тони на МТВ и Тони на гостување во Јади Бурек со Јанко се два различни лика.
Падна многу Тони во моите очи,ама сепак до некаде и го разбирам или ќути или ќе те принта опозиција на бели маици едно 2-3 пати пред седница во собрание и после сите ќе те заборават и браќа и сестри и тие што смоки пакувале за тебе до вчера и тие што те нарекувале народни хероии поради твојата смисла за хумор,едноставно такво време дојде и тоа ужасно....

Kajgana Shop

На врв Bottom