Тончи праудли призентс ју: Влатко Миладиновски - Ќе одам јабана

• Креатор на темата Креатор на темата Tonchie
  • Време на започнување Време на започнување

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.580
Поени од реакции
8.577
Веб-сајт
www.flickr.com
Обично не слушам ваква музика, ама на работа вртејќи телевизии за една анализа налетав на песнава, и морав да ја имам на мојот профил на ЈуТјуб.
Снимкава е од Браво Шоу на А1 телевизија.

Оу мај факинг гад, знаев дека треба да ги гледам ретардиве од Браво Шоу, како сум го испуштила ова..:tapp:.
Верувам дека типов сега е главен фраер во маало:)

Тончи шампион си значи за наоѓање на нешто најбатал. Ај овој боже чувај, ај баже во публика се лади со нешто кое претпоставувам дека е листа за оценување, ама девојкиве прособрани од мршинци, сармазалино, жгеље итн. се фураат оп цуп лево десно, леле кој фактор сме, едни сериозни фаци, не е заебанција, браво шоу е.

Наркоманска фаца има типов:nesum:

Влатко Миладиновски не е виновен за продукцијата на шоуто бе :) Јас поддржувам активација на млади луѓе во народната музика, песната е сосема коректна и може да биде пејач од дечково еден ден, најозбилен сум.

Јабана е народски сленг за туѓина иначе.:smir:

Типов е внук на големиот доај/ген на Мекдонската народна музика да уан е онли екс пратеник Војо Стојановски:pos2: кој воедно го мотивирал да почне со музика,ја го гледав ова на ТВ иначе и штета што ги нема муабетите со Сузе што ги вртеа,мислиш Опра си пуштил :):)

Типов е внук на големиот доај/ген на Мекдонската народна музика да уан е онли екс пратеник Војо Стојановски:pos2: кој воедно го мотивирал да почне со музика,ја го гледав ова на ТВ иначе и штета што ги нема муабетите со Сузе што ги вртеа,мислиш Опра си пуштил :):)
Мислам дека и тоа ми е зачувано на работа, само не знам дали смеам да го пуштам во етер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom