Dacky_Cs
art is not a crime.
- Член од
- 2 декември 2008
- Мислења
- 383
- Поени од реакции
- 7
И среќен роденден уз ова
Private е, не го отвара.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И среќен роденден уз ова
Private е, не го отвара.
Да, само шо Слаткар поише ќе се избедира него шо ќе направи пари зашо у мкд од музика никој лебот не го јаде, и тоа им е на сите јасно. Разбирам да станеш комерцијала у Америка и да се опариш. Тука само губиш респект и се сељачиш и стануваш мек за некој ситен денар кој нема долго да трае.
Ако сааш пари, заврши факс, вработи се, а музиката прај ја за душа, не за пари.
Уживај си дека не се живее од музика од концертот у метрополис што му беше ке живее две години минимум плус настапи албуми помали концерти по нашава провинција која едвај чека да се случи некој настан на кој ке дојде горе споменатиот слаткар така да може да се живее и респект до сите мангупи кој ви го вртат филмот и на вас прават пари стварно ги поштуем пошто андерграундот кој треба да ги кажува проблемите и ставовите на лугето не е слушан така да ке мора да бидеш "комерцијала" за твојот глас да биде чуен
Не бе не му мирисам пешкири доволно е што знам колку луге имаше на концертот и колку луге се собираат по концертите низ провинцијата за да ми биде јасно колку заработува слаткар искрено ме боли кур за него било кој на естрадава живее од музика и без да биде популарен колку што е он така да од музика може да се преживееА ти на Слаткар пешкири му мирисаш па знаеш колку пари он зима?
Уживај си дека не се живее од музика од концертот у метрополис што му беше ке живее две години минимум плус настапи албуми помали концерти по нашава провинција која едвај чека да се случи некој настан на кој ке дојде горе споменатиот слаткар така да може да се живее и респект до сите мангупи кој ви го вртат филмот и на вас прават пари стварно ги поштуем пошто андерграундот кој треба да ги кажува проблемите и ставовите на лугето не е слушан така да ке мора да бидеш "комерцијала" за твојот глас да биде чуен
gi izede
...
има надеж и кај фаци безнадежни
македонски народ би слушал се што ќе му дадеш ти
и затоа сценава со сешто се напуни
...
Нема што, тракава навистина кине .. секоја чест
gi izede
Идам зашто ми е гага лудаку хахахаха идам зашо ме интересира да видам што има у скопјево дали токсикологија е стварно толку тапа ко што викате ете затоа идамДа не те боли кур немало да идеш на сите концерти као шо идеш.
У пичку матер кине факти на куров имаат ебате хардкорот нивни хардкор биле ако се дерат у песни и лупаат глупости кој не се слушаат не зашто се андерграунд туку зашто се срање и после се жалат не ги свакала простата маса да напраат два муабети после настап со нивната публика по просто здравје тоа ти е македонија е тапа и македонскиот народ ке слуша што ке му дадеш така да и ке има морони што ке го слушаат тоа вашето тапа срање и што ке го хејтаат на слаткар комерцијаланото срање и исто така ке има и фаци што ке го хејтааат вашиот рап и се у круг што е муабетот околу рапот демек ти не си рапер ја сум ја сум емси ти не си је је је кај има содржина и смисла бе безмозочни луге не викам дека си ти во таков ама има и такви еден таков од цел мој пост и од цел мој коментар коментираше дали мене ме болело кур за слаткар чим му идам на концерт човеку што те боли кур за мене ја на што идам имаш нешто паметно да кажеш немаш не замарај ама тоа е кај некултурни луге ке има некултурен рап некултурен живот пошто сте балкански морни без навреда ако не си таков тип на човек како што посочив во мојов пост и искрено ке ме радува да е така али се повеке и повеке има морни што мислат дека се знаат и дека се нешто у рапот и има исти такви што ги подржуваат и зато рапот ни е таков мороноиден и некреативен од некреативни фаци кој се нереални до даска за контрадикторност и промена на став од трака до трака да не праиме муабет некој дури у иста трака се контрадикрторни а се нешо како први или поточно првиот мангуп што почнал со рап тапа сте луге со ваков рап ништо не се праи ако ме свакате океј ако не ме свакате ме боли кур да допијам пивото идам да му дадам на кучето за јадење и да си легнам до пичето и да си размислувам за како настанал светот и од што се состои пастата за заби ке смотам некое фишче и ке си легнам и ке ме боли кур за вашето не адекватно мислење идете у п...................................... ппппп ооооо дру ммммм нешо у стил на слаткар позз чао хахахахаххахахахаНема што, тракава навистина кине .. секоја чест![]()
Нареден пат, најди ми пост од 2007ма
Идам зашто ми е гага лудаку хахахаха идам зашо ме интересира да видам што има у скопјево дали токсикологија е стварно толку тапа ко што викате ете затоа идам
--- надополнето ---
У пичку матер кине факти на куров имаат ебате хардкорот нивни хардкор биле ако се дерат у песни и лупаат глупости кој не се слушаат не зашто се андерграунд туку зашто се срање и после се жалат не ги свакала простата маса да напраат два муабети после настап со нивната публика по просто здравје тоа ти е македонија е тапа и македонскиот народ ке слуша што ке му дадеш така да и ке има морони што ке го слушаат тоа вашето тапа срање и што ке го хејтаат на слаткар комерцијаланото срање и исто така ке има и фаци што ке го хејтааат вашиот рап и се у круг што е муабетот околу рапот демек ти не си рапер ја сум ја сум емси ти не си је је је кај има содржина и смисла бе безмозочни луге не викам дека си ти во таков ама има и такви еден таков од цел мој пост и од цел мој коментар коментираше дали мене ме болело кур за слаткар чим му идам на концерт човеку што те боли кур за мене ја на што идам имаш нешто паметно да кажеш немаш не замарај ама тоа е кај некултурни луге ке има некултурен рап некултурен живот пошто сте балкански морни без навреда ако не си таков тип на човек како што посочив во мојов пост и искрено ке ме радува да е така али се повеке и повеке има морни што мислат дека се знаат и дека се нешто у рапот и има исти такви што ги подржуваат и зато рапот ни е таков мороноиден и некреативен од некреативни фаци кој се нереални до даска за контрадикторност и промена на став од трака до трака да не праиме муабет некој дури у иста трака се контрадикрторни а се нешо како први или поточно првиот мангуп што почнал со рап тапа сте луге со ваков рап ништо не се праи ако ме свакате океј ако не ме свакате ме боли кур да допијам пивото идам да му дадам на кучето за јадење и да си легнам до пичето и да си размислувам за како настанал светот и од што се состои пастата за заби ке смотам некое фишче и ке си легнам и ке ме боли кур за вашето не адекватно мислење идете у п...................................... ппппп ооооо дру ммммм нешо у стил на слаткар позз чао хахахахаххахахаха