- Член од
- 21 декември 2008
- Мислења
- 105
- Поени од реакции
- 94
--- надополнето: 16 февруари 2012 во 19:29 ---
може некој да ми каже како е можно со долгогодишен непрофесионален однос сајтот уште да опстои ? сум видел милион fail ситуации на точка до сега
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Треба да се прашаш кој стои зад него, после се друго, ако некој само дава пари и тие што се таму се по некоја врска таму ставени тогаш зошто има непрофесионален однос.може некој да ми каже како е можно со долгогодишен непрофесионален однос сајтот уште да опстои ? сум видел милион fail ситуации на точка до сега

WTF ? нетот го користам за бизнис а не киснење на некои глупи сајтови... сега додека пиев кафе немав друга опција и не знам дали можеш да видиш член сум на форумот 4 год а имам 40 мислења... така да а 5000 мислења на форум а свциња и кисчиња исто ти се фаќа... btw далеко сум од newbieПоради вакви „сензационални“ новости се читани претежно од интернет новалии (newbies) и 12-18 годишњаци кој го користат интернетот само за да ставаат слики и статуси со сWциња и кис4иWа на фејсбук.
WTF?Не зборував за тебе.WTF ? нетот го користам за бизнис а не киснење на некои глупи сајтови... сега додека пиев кафе немав друга опција и не знам дали можеш да видиш член сум на форумот 4 год а имам 40 мислења... така да а 5000 мислења на форум а свциња и кисчиња исто ти се фаќа... btw далеко сум од newbie
Џабе какате, и така пак секојден го посетувате. А и ко шо рекоа, ич кур не го боли на основачот што мислите за неговиот сајт, па дури и кога се работи за заштита на сајтот не сака да ве ислуша.
У Македонија е така, треба да си неписмен за да можеш да направиш голема пара..
Глупоста треба да се игнорира, а не да се одржува на ваков начин. Нека си собира основачот на Точка пари, кога му се може со ваков народ.па не дека ме спореди со незрели дечишта од 12-18 год ... така го сфатив ако си мислел друго извиниWTF?Не зборував за тебе.
Воопшто не беше наменето за тебе.па не дека ме спореди со незрели дечишта од 12-18 год ... така го сфатив ако си мислел друго извини