Точка страјкс аген

• Креатор на темата Креатор на темата prijatelot
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 декември 2008
Мислења
105
Поени од реакции
94
Untitled.jpg

--- надополнето: 16 февруари 2012 во 19:29 ---
може некој да ми каже како е можно со долгогодишен непрофесионален однос сајтот уште да опстои ? сум видел милион fail ситуации на точка до сега

може некој да ми каже како е можно со долгогодишен непрофесионален однос сајтот уште да опстои ? сум видел милион fail ситуации на точка до сега
Треба да се прашаш кој стои зад него, после се друго, ако некој само дава пари и тие што се таму се по некоја врска таму ставени тогаш зошто има непрофесионален однос.

Дечки, да ви кажам искрено. Пех (основачот на точка) ама ич курот не го боли што мислите вие за неговиот сајт. Дури и гордо ставил банер 70.000 посетители дневно.

Поради вакви „сензационални“ новости се читани претежно од интернет новалии (newbies) и 12-18 годишњаци кој го користат интернетот само за да ставаат слики и статуси со сWциња и кис4иWа на фејсбук.

Ех да беше само Точка....

Ја мислам дека нај неписмени он-лајн медиуми за вести се Сител и Радио Слободна Европа. Мада и НетПресс се "ОК", али стварно глупости читам, секојдневно, буквално, на сите македонски сајтови.

Сметам дека прва причина за тоа е не-плаќањето на оние кои пишуваат. Веројатно сите зимаат полуписмени лица, за без пари да им работат или пак не се толку морони ама работат за без пари (или речиси за без пари), па им е гајле и не внимаваат.
Мислам дека секој втор текст што го читам има "че" наместо "ќе" или слична "ситница", а за бурлеските при преводи од англиски, поради непознавање на материјата за која пишуваат, да не праам муабет.

Но, и така све е срање тука, па многу-многу више не се потресувам на дебилноста на околината.

Поради вакви „сензационални“ новости се читани претежно од интернет новалии (newbies) и 12-18 годишњаци кој го користат интернетот само за да ставаат слики и статуси со сWциња и кис4иWа на фејсбук.
WTF ? нетот го користам за бизнис а не киснење на некои глупи сајтови... сега додека пиев кафе немав друга опција и не знам дали можеш да видиш член сум на форумот 4 год а имам 40 мислења... така да а 5000 мислења на форум а свциња и кисчиња исто ти се фаќа... btw далеко сум од newbie

Уште ви се чудам на паметот. Уште ли не научивте како функционира интернет простор? Па поголема услуга од ремет на сајт не може да му направите. Гледам по ФБ демек сите ја реметат точка за неписменост и тресење зелени, а за да утврдиш таква работа треба да ја прочиташ. Тоа пак повлекува кликови од други сеирџии кои сакаат да видат за што станува збор и ете ви ја точка на врвот на страни со најмногу кликови. И кој последен се смее после, вие или основачот кој си зема пари од реклами?

WTF ? нетот го користам за бизнис а не киснење на некои глупи сајтови... сега додека пиев кафе немав друга опција и не знам дали можеш да видиш член сум на форумот 4 год а имам 40 мислења... така да а 5000 мислења на форум а свциња и кисчиња исто ти се фаќа... btw далеко сум од newbie
WTF?Не зборував за тебе.

Џабе какате, и така пак секојден го посетувате. А и ко шо рекоа, ич кур не го боли на основачот што мислите за неговиот сајт, па дури и кога се работи за заштита на сајтот не сака да ве ислуша.

У Македонија е така, треба да си неписмен за да можеш да направиш голема пара..

Во Македонија само неписмени сајтови имаат врв на посетеност, со чесни еден двајца исклучоци. Затоа добитна комбинација си има направено човеков.

Џабе какате, и така пак секојден го посетувате. А и ко шо рекоа, ич кур не го боли на основачот што мислите за неговиот сајт, па дури и кога се работи за заштита на сајтот не сака да ве ислуша.

У Македонија е така, треба да си неписмен за да можеш да направиш голема пара..

Во контекст на интернет сајтовиве тоа и не мора да биде правило. Народов е крив. Многу бе мајке му удрија на сеир, ептен јаки критизери и шегаџии станаа. Работава кој повеќе ќе и го плесне на Точка за глупоста. А сироти кликаат ли кликаат. :facepalm: Глупоста треба да се игнорира, а не да се одржува на ваков начин. Нека си собира основачот на Точка пари, кога му се може со ваков народ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom