Тито Петковски за градоначалник на Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата HITCH
  • Време на започнување Време на започнување
Конкуренција за градоначалник на Скопје - да се самозапалиш и да не жалиш:nesvest:

Морам да цитирам една роднокрајна мудрост:
„Од умрен топол газ бараат“:tapp:

Боже поштеди ме од вакви глупости.Добро е што има големи поддржувачи!Рејтингот за (не)среќа му е 0,0363222 проценти!

Како човек со такво име не искористи повеќе да го капитализира.
Од толку ЈУноши во државава, досега барем втор мандат требаше да тегне.
Инаку интересен е процесот на прелевање на сдс стоката.
Лдп и нсдп го извадија Нано, сдс си молчи.
Ако го поддржат Селмани, ќе биде циркус.
Онака смеење во фаца.

Abe tito e covek so iskustvo i ova e eden golem cekor dole iako bi bilo dobro za Skopje.

Чекај сега во скопје на мени за избор ќе ги ма само љуБчо и Тито?
Па тогаш подобро трифун нека остане уште еден мандат...... иако за ништо не го бива, барем него и онака не го гледаме по јавни медиуми, овие двајца ќе гарант ќе ни прават многу поголема медиумска малтретажа, башка што едниот е бугарин а на другиот зет му е грк.

dali vi e jasno deka za gradonacalnik na skopje, ke odluci nekoj drug mimo graganite na skopje? se e odnapred isplanirano vo politickite kujni. :tapp::tapp:

dali vi e jasno deka za gradonacalnik na skopje, ke odluci nekoj drug mimo graganite na skopje? se e odnapred isplanirano vo politickite kujni. :tapp::tapp:

жити се? мислиш ова е времето кога на големо работеше кујната на Бихаќка? :tapp:
или нема кој да ги гласа па однапред плачат? :tapp::tapp:

On e eden od scenaristite za johan i ljube vo HAG kako nekoj ke glasa za nego:pos2::pos2:

Чекај сега во скопје на мени за избор ќе ги ма само љуБчо и Тито?
Па тогаш подобро трифун нека остане уште еден мандат...... иако за ништо не го бива, барем него и онака не го гледаме по јавни медиуми, овие двајца ќе гарант ќе ни прават многу поголема медиумска малтретажа, башка што едниот е бугарин а на другиот зет му е грк.

AGREEE:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

ПАк ќе прашам жив ли е човеков??? уште за градоначалник е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom