Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Дортмунд 1-1
Галатасарај X-X
И таа местената демек, со три коефицент, ваљда ќе имам некое фајде од темава некогаш.

Dortmund - Malaga 3:1
Galata - Real 1:4

Да си ја пробаме среќата со точни резултати :D

Вторник:

Мелцер - Лоренци - 2 (тенис)
Сплит - Задар - 2 (кошарка)
Престатин - Бангор Сити - 3+
Брешин - Форфар - 3+
Думбартон - Раит - 2+

Вкупен коефициент: 3.43

Зошто е 2 коеф за 2ка овде ? да не имаат нешто повредени ? Оти според позицииве на табелава ова е поклон..
Пред 2 кола Линц ги тепаа првите 3:0... Мене не ми се игра утакмицава...

Те пратам колку да има што да се следи до вечер, 2.10 е во златна копачка би требало да тепаат :)

Сепак закаснив и не ја уплатив (а веќе води 0-1) сепак одиме со сингл за вечер..

(20:45) Дортмунд - Малага X-1 (4.50)

По долго време Дортмунд повторно со шанса да се приближат до полуфиналето па и финалето, реално класа погоре се барем според мене во однос на Малага и безразлика што има огромни уплати на нив денеска не верувам дека ќе киснат.. и самиот Клоп имаше изјавено дека ЛШ им е приорирет годинава и верувам играчите ќе го дадат максимумот и ќе победат. Се двоумев единствено помеѓу типот 1-1 и X-1 сепак мислам Малага ќе успее да издржи едно полувреме а до крај чисто сумњам..

Пуштена е и со Реал X-2 дабл на друго ливче за мала уплата :coffee:

Пред 2 кола Линц ги тепаа првите 3:0... Мене не ми се игра утакмицава...
Баценце ти така ако гледаш Авс.Луштенау дома изгуби од Гродиг:)
Луштенау се први по скорот на првиот дел од сезоната , ова е втор дел. Денес и фрст виена ќе им даде два на австрија луштенау:))

Ги уплатив овие плус со Барса и Јуве идат даље за 400 ми носи 2.013 :)
Ај ако сака некој нека ги види утакмициве пошто тенисите и тие Ал Граха многу, многу не ги знам ама дека ги видов и онака што проверив на резултати ми изгледа уверливо, побрзо само ако може за да стигнам до 18:30 да уплатам. Фала.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom