Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
18:30 Менхенгладбах - Вердер 1 (1:1)
- Менхенгладбах откако изгуби од Лацио во европа лига уште првенството им остана да го играат така да верувам ќе следат подобри резултати од нивна страна, сигурно ќе атакуваат и на 4тото место кое значи квалификации за лига на шампиони. Немаат отсуства во тимот додека за Вердер кој е лоша форма (3 порази) нема да настапат дури 7 играчи денеска.
15:30 Баерн - Дизелдорф ГГ3+ (3:2)
- Среда Баерн го играат реваншот во лига на шампиони така да не верувам дека ќе форсираат нешто премногу на натпреваров иако гледам ќе играат со стандардна постава (изгледа), сепак бегаат доста верувам ќе се штедат за натпреварот од ЛШ а ништо чудно и да пуштат некој бод на Дизелдорф кој се бори за опстанок така да очекувам доста голови тука.
20:00 Валенсиен - Лил 2 (1:3)
- Влегува во форма Лил и на последните 5 натпревари има 4 победи а играше со едни од подобрите тимови таму, плус стандард играат во европа верувам и годинава ќе се из/борат за такво нешто.. плус кај домаќиниве фалат доста играчи.

12.3 коефициент.

Предавникот Александар Игњовски што избра да игра за Србија наместо Македонија баш ме заеба на ливче и израмни за 1-1 во 77` минута за Вердер. Македонец ако не те заебе не е жив макар тоа било и на ливче во кладилница :icon_lol:

А им поништија гол на Борусија, не знам зошто, ама пцуеа во кладилница саглам...
--- надополнето: 9 март 2013 во 23:21 ---
Зошто телињата Сандерленд редно беше да изиграат нешто. Клошари. Сакам да испаднат тие.

Глеј каква финта направи Реднап за претходната утакмица и ме изгоре...

Пушти патка по веснициве дека овие од QPR кога ги одвел во Дубаи се пијанчеле до сабајле, и ги собирал по барови, па за мечот со Саутемптон кој патем ги напика Јунајтед, Челси и Сити во свои половини со пресинг и добра игра, си се опуштив да ја играм 1 на убава уплата... Нели, лоша атмосфера во клубот, па да се искористи...

Тепаа QPR... Еве сега и со Сандерленд...
Уште вика Реднап по завршувањето на мечот со Саутемптон, апсолут рабиш(за пијанчењето)

Патем, Севиља даде гол :)

А им поништија гол на Борусија, не знам зошто, ама пцуеа во кладилница саглам...
--- надополнето: 9 март 2013 во 23:21 ---

Глеј каква финта направи Реднап за претходната утакмица и ме изгоре...

Пушти патка по веснициве дека овие од QPR кога ги одвел во Дубаи се пијанчеле до сабајле, и ги собирал по барови, па за мечот со Саутемптон кој патем ги напика Јунајтед, Челси и Сити во свои половини со пресинг и добра игра, си се опуштив да ја играм 1 на убава уплата... Нели, лоша атмосфера во клубот, па да се искористи...

Тепаа QPR... Еве сега и со Сандерленд...
Уште вика Реднап по завршувањето на мечот со Саутемптон, апсолут рабиш(за пијанчењето)

Патем, Севиља даде гол :)

Ливерпул утре ми е најсигурен, а и Интер од поголемиве екипи. Реал ќе фура 3+. а жабарите во три саат ќе ваѓаат гол-гол, барем две-три утакмици.

Веројатно подарок коефициент денес беше Нанси дава гол, 2.10... доцна забележав...

Ќе даде ли Парма 2 гола утре .. ? уште таа ја чекам за добивка од 2700 ден со 20 ден уплата да се омрсам после суви 3-4 месеци

За денеска одлучив ја италјаниве да ги играм... за вас незнам :D

a3120f75a29b5d7da12dd26366f1d6e4.png

Ливерпул - г.г.3+
Ман Утд - 1 и 3+
Сантандер - 1 (ми личи на 3 за 3)

Идам макс бет на ова.

sto mislite gil vincente da dade gol protiv benfica na gosti dva Koef e a gledam vicente tri po red na gosti ne dale gol ?

Те пратев со тикетот само со помала сума.Али овој педерот Ферер инвалид невиден како само има стигнато до 4 место на листава не знам.Жалосно со еден збор.Здравје повеќе среќа друг пат.

Се испостави дека само Ферер не падна на тој тикетот што го поставив вчера ова време... јас го имав со 500 денари за 2650 и ништо... смешки.... а водеше 6-3 4-4...:facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom