Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас ја стегнав чист 1. Не ми се верува германска екипа да дозволи да загуби на домашен терен, башка ова е последно коло и со победа Хамбург ќе се искачи на првата позиција, моментално е втор. Од друга страна во последните три натпревари Монпеље има едно реми и два порази што доволно говори дека немаат сили за пласман понатаму. Згора на тоа нивниот главен конкурент за четвртата позиција која води во нокаут фазата Адемар игра на домашен терен со веќе отпишаниот Партизан.Hamburger - Montpellier 2hen![]()
Која смеа ќе падни кога Шалке ќе киксни а пола свет 1 ќе ја игра..смешни местачи се веќе сите ги научија
бангор нека испадне. шалке пишани се три бода само дизелдорф незнае. вечер кортјик ако не испадне бангорНе ја играј ако сакаш да си ги сочуваш парите![]()
точно, ама ќе си тепа лагано. прво мин 2:0Која смеа ќе падни кога Шалке ќе киксни а пола свет 1 ќе ја игра..смешни местачи се веќе сите ги научија
Кај може да се игра една утакмица со повеќе типови на исто ливче? Имам видено во спортлајф.
пр. еве сити челзи, х-2 и г.г.3+
Еве една утакмица за вечер:
23:30 Чико - Депортес Толима 1 @ 1.85 (Колумбиска лига)
Мислам дека ќе тепа Чико пред се поради специфичните услови кои се проблем за гостинските тимови ( се игра на 2600 м. надморска височина) плус вчера Толима играше утакмица од Копа Либертадорес со својот најсилен состав и денес ќе одмараат скоро сите првотимци.
Niggersinparis Дај пиши некоја дојава од браќата во Париз, порано редовно пишуваше![]()