Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе може некојда ми каже како се пресметува систем во систем.. 4/5.. 3/5 .. 3/5 ...

500 комбинации, минимум 1000 денари уплата. Сега за добивка зависи што ќе играш. Ако ти се во просек 2 коефициентите, со една комбинација ја враќаш уплатата, т.е имаш 1024 добивка. Ако ти се појаки тогаш поголем ризик на толкава уплата...не знам дали вреди.

Штутгарт - 1 и Т1 2+, 2,7 коеф.
Овде играм Х2 1.70 Нирнберг се психопати не се знае кога губат кога тепаат Штудгарт тежок натпревар пред 40тина саати незнам колку би биле спремни за ова исто и Хановер го мислам 2 али ке играм изгледа 2со АХ(0)

16:00h 2+ ticket
Bournemouth - Shefield Utd. @ 1.27
Scunthorpe - Hartlepool @ 1.2
Aldershot - Fleetwood @ 1.3
Dagenham & Red - AFC Wimbledon @ 1.17
Morecambe - Bristol Rovers @ 1.17

English 2+
16:00 Blackburn - Leeds @ 1.27

16:00 Huddersfield - Ipswich @ 1.27

18:20 Middlesbrough - Millwall @ 1.2

Овде играм Х2 1.70 Нирнберг се психопати не се знае кога губат кога тепаат Штудгарт тежок натпревар пред 40тина саати незнам колку би биле спремни за ова исто и Хановер го мислам 2 али ке играм изгледа 2со АХ(0)

Играј го Штутгарт слободно 1 и Т1 2+, без разлика шо играа во четвртокот. Ако играш X2 ќе се зезнеш. Е сега бирај си ти дали сакаш 2,7 коеф. да фатиш или да промашиш дупла шанса X2. Твоја одлука. :)

Мајорка - Гетафе 1 2,25

Ај што очајно им требаат бодовите на домакините, немаат победа последните 6 кола, па и 3 за 3 играат последните неколку сезони.
Според мене ова е тип на колото и вреди да се проба, ако не повеќе барем сингл за 500ден. :D

Palermo 1 2.20

Po moe mislenje, chist kec.Ne mi se veruva deka kje ispadnaat od Serie A sicilijancite.

Ете ја местенката која била..Алмере-Мастрихт 1&3+...арно на еден сајт си ја видов 1 :tapp:
Isto i Le Mans :D kruzese po fb deka bide 2 ja vidov i Almere 1 ama mislev deka im e greska i ne gi zameriv tolku :tapp:

inaku za denes WBA 1, Palermo 1 moze da se dodadat i Hamburger w2, Salke 1, PSV w2, Everton x2, Majorka 1x

Palermo - Genoa 1 2.25

Palermo so site igraci vecerva , nema ni povredeni ni nisto , retko ovaa sezona za ovoj klub , poshto sekogash imal problemi so kartonite i so povredite .

Kaj Genoa ne igraat Oliverira , Floro Flores , Jankovic , i Cassani .

Zamparini - Preziosi se vo odlicni odnosi , pa taka mislam deka nema da imaa problemi vecerva , ke pobedi Palermo i ke se nadeva na neshto , kupija mnogu igraci sega vo Januari , pa ke vidime .

Palermo: Sorrentino - Morganella, Von Bergen, Aronica, Dossena - Barreto, Rios, Kurtic, - Fabbrini, Ilicic – Miccoli.

Genoa: Frey - Granqvist, Portanova, Manfredini - Rossi, Kucka, Toszer, Vargas, Antonel - Bertolacci – Borriello.

Gorenje - Kielce h2 pp(-1,5) @ 1,70

Киелце е првопласиран во групата со 9-0-0 скор и овај меч не им менува ништо, додека Горење и Металург ќе се борат за 2рата позиција. Киелце има одличен тим и според мене се многу подобри од Горење. Првиот натпревар го доби Киелце со 30:24. Денес иако не би требало толку да се форсираат за овој натпревар мислам дека и ако изгубат тоа нема да биде со повеќе од 2-3 гола разлика, па така се одлучив за овој тип да не губат 2 голови или повеќе, на полувреме.

Штудгар три со ред губат на домашен терен..ако изгубат четири со ред ќе ја претераат без разлика тоа што играа пред два дена..тука нема да има двојка не Нинберг,ако сака и Барселона нека е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom