Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Црвена звезда-Партизан 2
уплата 500 добивка 1500

Сеа сите се плашат да постираат ливчиња од добивка, да не ги има по темана :D

Иначе дечки, форсирам покрај другите тикети, едно за ситни пари. Две утакмици 7+ , 30-40 000 добивка горе-доле.
Ете денеска Селтик излезе, паѓаат голови многу и во втора жабарска лига, Реал и Барселона под дифолт.

Така што утре ќе ги играм Челзи и Реал 7+ , па ако излезе, излезе.

За утре око фаќаат два ракомети со доста добри коефициенти...:гик:
Силкеборг-Горење 2
Горење е доста силна екипа,според мене посилна од Металург...
Се докопаа од 2ро место,но имаат потежок распоред од Металург...
Утре им треба победа во Данска и после да одат со сите сили на победа со Киелце дома,а Киелце има повредени играчи,ете ги на двата последни меча дома се изнамачија со најслабите екипи во групата,не ми се верува да се кршат и да одат на победа со сите сили...
Како и да е,Горење има сила,има квалитет лесно да победи во Данска....
Досега покажаа дека со нив нема играње,и очекувам утре чиста победа...нема шо да се размислува овде...
На Силкеборг не им значи ништо утакмицата,пласирани се во 1/8 финале,но ова се Данци,тие си играат,не се замараат со математики на други екипи...
Имаат солидна екипа,но Горење е за класа подобар,и утре мора да ја искористи шансата.....со голема веројатност типувам на двојка...фикс на денот...:pipi:
И вториот меч,овие се малку позаебани...
Монпеље-Медведи 2
Меч на одлука за Монпеље,ако изгубат можат да се простат од ЛШ...
За Медведи исто така клучен меч,ако изгубат,ќе паднат на трето место,последно коло играат со Фленсбург дома...,со нив имаат негативен скор и сигурно ќе бидат на крај трети,а со ова им се намалуваат шансите за добра ждрепка...
Ако победат утре остануваат во борба за првите две места....
Монпеље не е истата екипа без Карабатиќ,имаат квалитетни играчи,Акамбре,Теџ.Кавтичник,Гајиќ....ама без Карабатиќ не се веќе фаворити.....се виде и во Леон....
Тежок меч,ќе одлучуваат нијанси,јас одам со двојка пред се зошто Медведи се постабилна екипа,покажаа дека знаат да играат во гости и по мое се поблиску до победата...
Сепак ова е меч кој не би го играл на поголем влог.....поризичен е за разлика од првиот...
Плус уште еден меч....
Кил-Веспрем 1
Кил нема да си дозволи два порази од исти ривал во една сезона..
Реномето на Кил е разнишано по поразите во Веспрем и Цеље....
Иако немаат големи шанси за првото место(иако постојат,зошто Веспрем во последното коло игра со Атлетико дома,иако Атлетико не е на ниво,сепак не е за фрлање и се бива):D
Кај Германците нема калкулирање,нема НЕМАМЕ ШАНСИ И НЕ ИГРАМЕ...како нашите пичици...:pipi:
Иако Веспрем е се само не наивна екипа мислам дека утре немаат шанси во Остенде Хале,чист кец..

Сеа сите се плашат да постираат ливчиња од добивка, да не ги има по темана :D

Иначе дечки, форсирам покрај другите тикети, едно за ситни пари. Две утакмици 7+ , 30-40 000 добивка горе-доле.
Ете денеска Селтик излезе, паѓаат голови многу и во втора жабарска лига, Реал и Барселона под дифолт.

Така што утре ќе ги играм Челзи и Реал 7+ , па ако излезе, излезе.

Фатив денес 7+ на Селтик на голови, ама Арсенал го имав... Еј во единственото натпреварување во кое имаа каква таква шанса, против второлигаш.... и тоа на домашен терен....

Фатив денес 7+ на Селтик на голови, ама Арсенал го имав... Еј во единственото натпреварување во кое имаа каква таква шанса, против второлигаш.... и тоа на домашен терен....

Mи одеа напамет, ама знаев дека имаат меч во ЛШ со Баерн и дека колку-толку ќе се штедат.
Ја ги имав Вердер, ме тумбаа за два гола и Тулуз.

Mи одеа напамет, ама знаев дека имаат меч во ЛШ со Баерн и дека колку-толку ќе се штедат.
Ја ги имав Вердер, ме тумбаа за два гола и Тулуз.

Проблемот е што имаа преку 20 удари кон/во гол, ама џабе, оној Жиру треба да го удават во најматниот дел на Темза...
И Вилшир влезе после, со Казорла, Артета, Волкот... Џабе...

Ке биде добро Баерн Минхен да се уплати како сигурен винер ....

1,70
1,95 ; 1,85
1,50
1,55 ; 4,00
1,85 ; 1,75
2,00 ; 2,20
1,65

Уплата 50 добивка од 128 до 4,137 денари. Колку ќе имам добивка вака? Благодарам

Ништо Надал само пак, третпат у последните 2 недели.

Серена-Азаренка 2-0 утре треба да има околу 1,8-2 коефициент.
Кил-Веспрем 1 може и хендикеп 1
Бенфика да победи, друго ништо од фудбал не играм.

Како да проверам у спорт лајф картичка ,дали имам ваучер ...Еднаш коа уплаќав со неа ми кажаа дека сум имал некој си ваучер од 50 ден. а со неа имам уплатено 2-3 пати и тоа кога уплаќав со картичка пола екипи ги утнав....па затоа од ова проста причина престанав да уплаќам со неа.
Постои ли ваква можност преку официјалниот сајт на спортлајф да провериш дали ти стои ваучерот, ова со поените колку имаш? јас воопшто не сваќам ништо ,па затоа не ни уплаќам со неа веже... ако има некој што си разбира повеќе за тоа ...Нека пише у ПП или нека даде мислење ....Фала однапред!

Како да проверам у спорт лајф картичка ,дали имам ваучер ...Еднаш коа уплаќав со неа ми кажаа дека сум имал некој си ваучер од 50 ден. а со неа имам уплатено 2-3 пати и тоа кога уплаќав со картичка пола екипи ги утнав....па затоа од ова проста причина престанав да уплаќам со неа.
Постои ли ваква можност преку официјалниот сајт на спортлајф да провериш дали ти стои ваучерот, ова со поените колку имаш? јас воопшто не сваќам ништо ,па затоа не ни уплаќам со неа веже... ако има некој што си разбира повеќе за тоа ...Нека пише у ПП или нека даде мислење ....Фала однапред!
Ваучер со вредност на уплатата добиваш доколку те паднит само еден натпревар на тикетот дококу ти е уплатено со картицата. За да добијаш минимален број ваучери или ваучер (незнам точно колку даваат) треба да имаш над 27 (мислам) коефициент без таа што те паднала.. Ваучерите имаат важност од неколку дена само.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom