Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Јас големи пари ставив на Клиперс 1хен(-5.5) сингл, а и плус дабл Дортмунд Т2 2+ и пак Клиперс 1хен. Ако заебат Крис Пол и компанија, мислам оти удар ќе добијам :D

Клиперс во спортлајф не може да се игра + или 1 со хендикеп
Така да ако најдете во друга кладилница товарете ја :)

Клиперс во спортлајф не може да се игра + или 1 со хендикеп
Така да ако најдете во друга кладилница товарете ја :)
у копачка може со -5.5 , а педериве у спортлајф пола утакмици од НБА ги блокирале. У бетсити хендикепот е качен на -9.5 за Клиперс.

у копачка може со -5.5 , а педериве у спортлајф пола утакмици од НБА ги блокирале. У бетсити хендикепот е качен на -9.5 за Клиперс.
Ама затоа ти даваат убав коеф на Сан Антонио го зголемија 1.55 а секаде е 1.30

Мислам дека ме ограбија , исплата ми кажа 700 денари , се расправав 15 мин ама џабе

Како бе џабе?! Пресметав и толку ти е добивката, околу 6300. Евентуално ако ти си во заблуда и наместо 5 си ги фатил само основните 3. Крај краеви си требал да си го побараш ливчето назад наместо парите и да се осигураш уште еднаш колку треба да те исплатат.

Како бе џабе?! Пресметав и толку ти е добивката, околу 6300. Евентуално ако ти си во заблуда и наместо 5 си ги фатил само основните 3. Крај краеви си требал да си го побараш ливчето назад наместо парите и да се осигураш уште еднаш колку треба да те исплатат.
ги имав сите хокеи од НХЛ Х да бидат , 5 влегоа, ливчето неможела да го врати бидејќи наводно веќе го внесла во системот

Мислам дека ме ограбија , исплата ми кажа 700 денари , се расправав 15 мин ама џабе
Ако ги имаш погодено тие пет утакмици нема шанси толку да ти исплатат.Во која кладилница уплати,оди им таму и побарај да ти го вратат ливчето.

Te ограбиле со сигурност, ти останува да одиш да се расправаш, сепак не се малку пари !

Патем во која кладилница си уплатил ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom