Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Јеовил - Престон 1
Селтик - Јувентус 2
Валенсија - ПСЖ X било кога

Околу 6-7 коефициент нема кај да бега тикетов мора да е добитен.

Селтик-Јувентус -1x , 1.90 коефицент

Во Шкотска не можеш да победиш лесно, го осети и Барселона тоа многу добро. Атмосферата ќе биде пеколна, Селтик ќе игра цврсто, така што сигурен сум дека Јувентус не победува во Глазгов.

Валенсија-ПСЖ - 1

Иако мислам дека ПСЖ ќе помине понатаму, нема да ја добие Валенсија од причина што не им одговара многу баш тој брз шпански фудбал, а и Валенсија на домашен терен е стварно добра и го има потребното искуство во ЛШ, за разлика од Французиве.

Реал-Манчестер -1

Субјективно мое мислење. Не оправам многу. Кој сака нека ме слуша.

Шахтјор-Дортмунд - 2

Шахтјор е малце преценет. Главните мотори во екипа беа Фернандињо и Вилиан. Вториов си замина во Анжи, така што остави празнина во среден ред, иако го доведоа Тајсор од Металист.
Клоп е доволно паметен, бар така мислам, да сфати дека сега е Фернандињо тој шо ги влече конците, да залепи фластер на него и скоро пола работа е завршена.
Ако игра Борусија онака како што игра и ако имаат ден Гетце и Ројс, победата е прилично сигурна.

Тоа е за текмиве во ЛШ, ја го изиграв тикетов, па ќе видиме вечер и утре што и како ќе биде. Среќно!

ВАЛЕНСИЈА - ПСЖ над 5.5 офсајди. поклон ве части кладилницата 2.1коеф у копачка :)

Саутенд - Челтенам 2ка 2.85

1.Саутенд без својот најдобар напаѓач и без двајца стандардни дефанзивци, додека другите двајца стандардни дефанзивци се неизвесни. Информација
2. Последните две години со делат по 3 бода. Во првата сезона победиле на гостински терен, втората на домашен, а оваа сезона Саутенд победи на гости. На сите победи имале слична квота.

Ај некој што се клади на бет365 да ми каже како да изиграм ливче со поише утакмици? Најдов едно банкерс и вика мин. 3 утакмици. Тоа е?
И не најдов некои игри, на пример 1 и 3+, 2+, г.г3+ и сл. Нема ли такви?

Ај некој што се клади на бет365 да ми каже како да изиграм ливче со поише утакмици? Најдов едно банкерс и вика мин. 3 утакмици. Тоа е?
И не најдов некои игри, на пример 1 и 3+, 2+, г.г3+ и сл. Нема ли такви?

Нема комбинирани. А тоа банкерс е за систем, смени си го во стандард одбери си ги утакмиците кликни на multiple bet options и терај.

Celtic-Juventus 1X
Valencia-PSG GG
Real Madrid-MUTD 1&GG
Shakhtar-Dortmund PX
Bate-Fenerbahce GG
Levante-Olympiacos 1
Newcastle-Metalist GG

Vkupen koeficient: 130.2

За вечерва
Middlesbrough 1x
Juventus x2
PSG x2
За утре
Manchester Utd 2-2
Вкупно 20 квота.

После бајаги време ..

Селтик - Х п.п.
Оваа ми фаќаше око и за чист икс, ама гадови се Јуве. Може у 85та да им свиртнат некој без веза пенал и да го клецнат Селтик. Тврд меч ќе биде мислам, со малку голови и тупење средина.

Валенсија - 1
Ја гледав снимката против Барса пред 2 недели и не можев да одолеам на 2.45. Вале ќе мора да создаде некаква предност пред реваншот во Париз, а и ПСЖ мислам дека ќе излезе попретпазливо вечерва, без многу срнење напред.

Хамбург - 1
Оваа ја пишав колку да ми го крене коеф. Фаворити се очигледно домаќините против Магдебург и проблеми не би требало да има тука.

Голденстејт - 1
Опасно играат и многу незгодна екипа се. Се држат добро на 6. место на Западот (кој годинава очигледно е поконкурентен од Истокот) и победи на мечеви како вечерашниов, на домашен терен, против директен конкурент за плеј-оф место, им се неопходни. Плус тоа - Стеф Кари ! :cool:

После вчерашниот дебакл идеме во нови походи

Brighton - Blackburn - GG3+
Hull City - Derby - 1
Crewe - Bornemouth - 3+
York - Gillingham - 2
Newport - Mansfield - GG
Tamworth - Macclesfield - GG

Коефициент 42.55

и

Celtic - Juve - 1 сингл ;)

Kajgana Shop

Back