Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да ми каже што направија
Belchatow - Lublin ?'
На резултати ја нема...
http://www.rezultati.com/utakmica/61HSceCs/#detalji-utakmice
--- надополнето: 30 јануари 2013 во 14:57 ---

Која ти е со најверојатна добивка ?
Нема таква, да ја знам јас која е и јас ќе се вложам на тикетот. Одбери си ти која ти фаќа памет, јас ги имам скоро сите играно сингл, некои ми се комбинирани по две-три.

Belchatow - Lublin ?'
На резултати ја нема...
--- надополнето: 30 јануари 2013 во 14:57 ---

Која ти е со најверојатна добивка ?
за мене најверојатна е дека барса ќе втера 2 гола, посебно шо реал е осакатен, без касиљас, рамос, контрао и таму некои и бенфика 2, или ГГ, пошто на 7-те претходни утакмици бенфика тепала, ама секогаш било ГГ.

Барса дава 2 у прво@5.15
Барса дава 3 цела@3.05
Барса 2-2&3+@4.5

Oва последново ќе го пишам сингл, другите ги врзувам со Јунајтед дава 3 и Арсенал ГГ3+ или Челзи 2 ќе видам.

Абе другар несакам да бидам толкав коцкар... Обично играм по 3/4 утакмици на тикет за 20/50 ден, со можни добивки од 200/500ден..
--- надополнето: 30 јануари 2013 во 15:22 ---
Belchatow - Lublin ?'
На резултати ја нема...
2-4, сега ја дадоја...

Абе другар несакам да бидам толкав коцкар... Обично играм по 3/4 утакмици на тикет за 20/50 ден, со можни добивки од 200/500ден..
Ко така оди купи си смоки со тие пари и не кркај нервози за бадијала тепала или губела. Вчера денот беше попара, минус сум 2700 денари. Во последните 2 недели имав направено 13400, ама вчера доста ме осакатија за по 1 гол неколку тикети.
стави ги тие 50 денари на
Барселона Т2 2+
Псв 3+
Бенфика 3+
Понте Прета 3+
Манчестер 3+
ете ти од мене мислење, али ова не е ниту 100 % сигурно да не слушнам после муабет ама паднав или ова она.
со поголем ризик
Барселона 2 и 3+
Бенфика 2 и ГГ
Челзи 2 и гг

Барса 2 & 3+ @ 3.1
П.С незнам што е подобро, дали Бенфика ГГ3+ или 2&3+..коеф е исти..

а зашо 1 на јунајтед? толку си сигурен?
а инаку за втора утакмица, имаш мондевил-загреб 1, женска кошарка, на овие им треба, а загреб нема шанса за нареден круг или маџарска-русија 1, светска лига во ватерполо.

Зошто си го знам тимот, ако лани Ферги комбинираше состави, годинава го вади најдоброто што може во Премиерлигата...
Одмараа против Фулам Видиќ, Фердинанд, Клеверли, Јанг, Кагава, Ван Перси...

Значи, се оди јако на овој натпревар, а Сити вчера мораше да враќа бодови на QPR, така да, со сите сили напред за да се врати предноста од 7 бода...
Плус Саутемптон нема победа на Олд Трафорд, Јунајтед има 5 победи и едно нерешено...
Aко вечер не тепа Реал, ке ги покажам уплатите.... Тие што ме знаат како уплаќам, може да ти потврдат дека сум уплатил убава сума на пари на Јунајтед...

Денеска пак со тешко ливче:

Arsenal - Liverpool - 1 @2,40
Everton - WBA - GG&3+ @2,10
PSV - Feyenord - 1&3+ @1,70
Fulham - West Ham - 1 @2,20
Real Madrid - Barcelona - G4-6 @2,50

:P

Зошто си го знам тимот, ако лани Ферги комбинираше состави, годинава го вади најдоброто што може во Премиерлигата...
Одмараа против Фулам Видиќ, Фердинанд, Клеверли, Јанг, Кагава, Ван Перси...

Значи, се оди јако на овој натпревар, а Сити вчера мораше да враќа бодови на QPR, така да, со сите сили напред за да се врати предноста од 7 бода...
Плус Саутемптон нема победа на Олд Трафорд, Јунајтед има 5 победи и едно нерешено...
Aко вечер не тепа Реал, ке ги покажам уплатите.... Тие што ме знаат како уплаќам, може да ти потврдат дека сум уплатил убава сума на пари на Јунајтед...
Дај предлог која да ја врзам со Јунајтед да напрам барем 1.9 коеф и да ја турам на уба сумичка

Реал Мадрид - Барселона 1С
Фереира - Бенфика 1х
Арсенал - Лузерпул т.е Суарез т.е Старич т.е Кутињо 2.

Аrsenal - gg 1.55
Chelsea - 2 1.50
Ivory Coast - 2 1.80
Barcelona - 2 2.40

---------------------------------------

Milwaukee - Chicago - Tim1 (-95.5)
Phoenix - LA.Lakers - Tim1(-98.5)
Utah - New Orleans - Tim2(+91.5)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom