2
~2A
Гостин
Челзи - Арсенал ГГ и 3+
Осасуна - Ла Коруња 1
Џенова 1
Аталанта 1
Тотенхем - Манчестер Јунајтед Тим2 2+
Осасуна - Ла Коруња 1
Џенова 1
Аталанта 1
Тотенхем - Манчестер Јунајтед Тим2 2+
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Antalyaspor-Genderbirligi ГГ3+ 2.1 коеф или пак само ГГ 1.65 (јас на ситно ја пробав и ГГ прво 4 коеф) WINNNNNNNN i GG3+ i GG prvoПрвата би ја играл ГГ3+ барем на така ми мириса. Може ќе влезе и 1 али тоа ми се гледа како подобра опција.
--- надополнето: 20 јануари 2013 во 07:54 ---
Eве ви од мене синглови за денес
Antalyaspor-Genderbirligi ГГ3+ 2.1 коеф или пак само ГГ 1.65 (јас на ситно ја пробав и ГГ прво 4 коеф)
Almeria-Barcelona B GG3+ 1.95 или пак ГГ прво 4 коеф
Тоtenham- Manchester United 2 2.5 koef
Valladolid-Zaragoza 1 2.1 koef
Ajax-Feyenord GG3+ 1.80 ili GG Прво 3.5
Duseldorf- Augsburg 2 3.1 ili x2 1.60
Como-Tritium GG ili X
Barleta- Pisa GG 1.65 или X 3 koef http://www.rezultati.com/utakmica/KEQStbbS/#omjer;overall
Carpi-Portogruaro 1 1.6
Feralpisalo-Cremonese 1 2.65 еве ви причина http://www.rezultati.com/utakmica/IJiHDkyC/#omjer;overall
Leixoes-Atletico 2 4.2 koef http://www.rezultati.com/utakmica/0zmontMn/#omjer;overall
Atromitos-Platanias x-1 4.7
Trabzonspor-Karabukspor T1 2+ 1.8, ili GG3+ 2 koef
Andria-Frosione 2 2.35
Еве ви синглови според некои мои анализи. Јас планирам да ги пуштам сите до една, не
која на поголем влог некоја на помал а може и да искомбинирам во Dubl.
паметно ја изигра ти Antalya .. ма да треба да тепа..6 гола у прво полувремеAntalyaspor-Genderbirligi ГГ3+ 2.1 коеф или пак само ГГ 1.65 (јас на ситно ја пробав и ГГ прво 4 коеф) WINNNNNNNN i GG3+ i GG prvo
оди во живо одиграј ја Leixoes-Atletico 99% дека ќе биде 2ка. Прво гостите имаа црвен а сега на домаќините намерен црвен направен, Точен резултат 0-1 .6 коефпаметно ја изигра ти Antalya .. ма да треба да тепа..6 гола у прво полувреме..а ја да ја изиграв одма тука 0:0 прво п
да се надевам дека ќе ја свртат
..како и да е секоја чест братче што ја фати ГГ прво
..а за Осасуна бев сигурен зош ем се последни ем играат со депортиво кој банкротираше пред некое време и сеа играјте секоаш против депортиво мислам дека нема промашај да имате..![]()
![]()
GG прво ја чекам за после Ајакс-Феенорд синглоди во живо одиграј ја Leixoes-Atletico 99% дека ќе биде 2ка. Прво гостите имаа црвен а сега на домаќините намерен црвен направен, Точен резултат 0-1 .6 коеф
Ова Тенис е?Робертсон-1 1.60 ALL-IN
онај мрсулот Шелби вчера едвај се извлече со Дот а денес нема кај да бега..Робертсон ќе му ја издупи тапата на овај глупиот шкот
Ова Тенис е?
Groningen-Utrecht ја чекам 3+ ајде давајте гол
Нече карта поштеног човека. То е то. Јас сингл ја имав ми отидоја 300 денари на ова, али то е то јбг.А ја Фиорентина-Наполи GG3+ на едно, и GG4+ на друго, 1-1 од 42 минута стои...![]()
Нај арно никако да не играме. Ако изиграм јас пак 0-2 на полувреме ќе има 4 паднато. Никогаш немав изиграно 2-4, па ко изиграв така ја погодив Манчестер-Ридинг уште на полувреме 7 паднајаНече карта поштеног човека. То е то. Јас сингл ја имав ми отидоја 300 денари на ова, али то е то јбг.