Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
турцни глупи ,више никад нема да ги играм,само они ме бутаат :facepalm: :гомце: :гомце: :гомце: :гомце: :tapp: :tapp: :mad: :mad:

Kasimpasa - GS 2-1
BJK - Buyuksehir 2-2
Trabzon - Karabuk 1-3
Fener - Elazig 2-2

Ne e loso za ovaa 2013 :pos::facepalm:

никоош појче турци, се да им изна..ам :facepalm:
среќа шо тргнав 5000-ки, па пак сум во плус. а замисли, се мислев меѓу фенер и германија :tapp: кој морон сум бре...

никоош појче турци, се да им изна..ам :facepalm:
среќа шо тргнав 5000-ки, па пак сум во плус. а замисли, се мислев меѓу фенер и германија :tapp: кој морон сум бре...

Турци, тенис жени и диви ниски лиги никогаш на појака уплата.

за утре 1>2 и двете од афркинаски kуп една од нив мора да падне.

да. утре само ракомет. ни бенфика не ја играм утре...

денеска сите ракомети на коефициент ти правеа над 2 коеф..бар ти така играш и на помал влог..

п.с на Кеита ногата да му се позлати :)

Vecerva gi izigrav real 2 i psg x2 na celata denesna dobivka 37 evra. Real me raduva dosega 0-3 ama psg drvata me plasat.

Vecerva gi izigrav real 2 i psg x2 na celata denesna dobivka 37 evra. Real me raduva dosega 0-3 ama psg drvata me plasat.
Мене само реал ми остана 2 евего води 0-5 може да кажам слободно дека и овој викенд сум добитен :cool:

Побудала играч од мене нема...
Наместо да си изиграм чисто сите фаворити од ракометите,јас шутиот додавам и стрелци на ливче....(браво бе дудук еден)...
Вчера таман фатив,комбинирано ливче со стрелци и конечен денес попара....:mad:
Пичка му матер,Златно ливче 4те ракомети од денес + бенфика за утре,го додавам Дибиров +5.5 гола,и нормално кретенот даде само 5 гола...
Го фатив второто полувреме,од 40 минута до крај топка не фати,ниеден шут,ништо,па ко за малер ниеден пенал немаше бе...:tapp: .....матер да ти ебам рахитичен еден....:mad:
На друго ливче го чекам последен Егерт +5,5..прво полувреме дава 5 гола,второ полувреме го извади тренерот,не влезе...:pos:
На трето Ливче играм со 1000 ден Франција,Данска кецови+Карабатиќ +4.5....3 гола даде....ни шуткаше ни ништо,само додаваше...
Така и ми треба,златни утакмици денес си излегоа јас си ја барам бељата...
Едно ливче влезе со стрелци...џабе,зијан сум....сам бегам од парите....
Да не дрнкам,не се мешаат....
Конечен си е конечен,игра на стрелци си е друга работа.....
Ќе водат со повеќе разлика и ги штедат тренерите главните играчи,+имаат ротација....
Уште еднаш вакви глупости не.....
За утре Словенија,Хрватска,Шпанија кецови СИГУРИЦИ......нема кај да бегаат.....само ќе нема голем коефициент+Бенфика фудбал.....со поголема уплата......
За стрелци Вујин влезе во форма,иако ќе биди тешко,зошто Штербик не е Шкоф:),Копљар досега ме нема разочарано,ако е +3.5 треба да е сигурен...Наџ треба да префрли ако е даен +4.5...
За стрелците е важно утакмицата да е неизвесна,ако не е,си ги ротираат играчите и ги штедат главните играчи....
Да излези додатокот,ќе видиме подетално....утре мора да се фатат пари...:гик:

1.10 Шпанците.Језда играат дома али премногу се потценети Србиве.

Аргентина-Катар може да се очекува 1.4 коеф. Што мислите, да се игра на Аргентина?

За поголем кеш, Евертон х2, Бетис 1х и дајте еден ракомет од 1.25 да се направи ливче за дуплирање на влог....

Ако имате нешто вишок пари за ризикување пробајте ја денеска Трактор - Низнекамск 2 - 5 коефициент од 14:00.
Значи само на ситна уплата највеќе 200-300 денари не повеќе ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom