Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
да се цитирам од вчера, само наместо генк ја играв јувентус -2 и ја уплатив за 300, ке го сликам после и ке го ставам ливчето, се надевам некој препиша. :D

Јас го препишав и ко за беља ја додадов и Марсеј и се заебав :mad:

Phoenix Suns - Orlando Magic (+3.5) 1 @1.90

Ја чекам последна за 7000. Мзт -65.5 и лотоматика 2хендикеп веќе фатени.

Феникс се во серија од 6 порази по ред. А не играат лошо. Вчера се држеа до 3та четвртина против Клиперс нагости , изгубија од Далас со 3 разлика , и кај Мемфис по продолжение , иако водеа цел меч.
Орландо има 2 порази по ред на оваа турнеја по западот , но претходно направи некоја победа , и мислам дека реален епилог би било вечерва Феникс да ја прекине оваа незаслужена серија порази .

CARPI....jpg

Еве ги умрениве Карпи (2. во лигата) против претпоследните Тритиум кои практично немаат топка за тренинг, а сеа ваѓаат бод постигнувајќи гол од проклет пенал за 1-1.

Има ли нешто за утре да се игра?

Прегледај го приврзокот 54140

Еве ги умрениве Карпи (2. во лигата) против претпоследните Тритиум кои практично немаат топка за тренинг, а сеа ваѓаат бод постигнувајќи гол од проклет пенал за 1-1.

Има ли нешто за утре да се игра?
Си освоил ваучер не плачи :P

Јас играв кошарка вечерва, со напомена исклучиво да се избегнуваат Лејкерс, како и секогаш:

OKC Thunder - IND Pacers >196.0

NY Knicks - DEN Nuggets >204.0

PHX Suns (-4.0) - ORL Magic 1

Си освоил ваучер не плачи :P

Јас играв кошарка вечерва, со напомена исклучиво да се избегнуваат Лејкерс, како и секогаш:

OKC Thunder - IND Pacers >196.0

NY Knicks - DEN Nuggets >204.0

PHX Suns (-4.0) - ORL Magic 1

Да ти се кењам јас во ваучерот, секако со ваучер беше и тикетов уплатен добиен поради завршено 7. место во уплатно место, а немав играно пола ноември на картица...

АЕЛ - 1
Удинезе - х Било кога
Лацио - ГГ
Келн - 1
Полониа В - 1

Phoenix Suns - Orlando Magic (+3.5) 1 @1.90

Ја чекам последна за 7000. Мзт -65.5 и лотоматика 2хендикеп веќе фатени.

Феникс се во серија од 6 порази по ред. А не играат лошо. Вчера се држеа до 3та четвртина против Клиперс нагости , изгубија од Далас со 3 разлика , и кај Мемфис по продолжение , иако водеа цел меч.
Орландо има 2 порази по ред на оваа турнеја по западот , но претходно направи некоја победа , и мислам дека реален епилог би било вечерва Феникс да ја прекине оваа незаслужена серија порази .

90:98 :facepalm:

Го пратев резултатот синоќа , и цело време нешто ми беше чудно . Дури сега видов дека Горан Драгич плејмејкерот ГРИП фатил пред утакмицата и не играл . ТОП :mad:

90:98 :facepalm:

Го пратев резултатот синоќа , и цело време нешто ми беше чудно . Дури сега видов дека Горан Драгич плејмејкерот ГРИП фатил пред утакмицата и не играл . ТОП :mad:
А јас пак што те послушав и ја врзав... види погоре :(

Шарлот-Голден стејт H2
Хјустон-Сан Антонио H2
Портланд-Торонто H1
Брозе баскет-Феникс DT +94.5
Скаволини-Армани џинс H2
Јарослав 2-Воронез 1(хокеј русија 2)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom