- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Бетис 1х
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да се цитирам од вчера, само наместо генк ја играв јувентус -2 и ја уплатив за 300, ке го сликам после и ке го ставам ливчето, се надевам некој препиша.![]()
Фала курцуМарсеј, Евертон, Јуве, мамата у пичка на сите, на 3 различни ливчиња!!!
Бетис Барса ГГ1/2 шо ќе е нека е
Си освоил ваучер не плачиПрегледај го приврзокот 54140
Еве ги умрениве Карпи (2. во лигата) против претпоследните Тритиум кои практично немаат топка за тренинг, а сеа ваѓаат бод постигнувајќи гол од проклет пенал за 1-1.
Има ли нешто за утре да се игра?
Си освоил ваучер не плачи
Јас играв кошарка вечерва, со напомена исклучиво да се избегнуваат Лејкерс, како и секогаш:
OKC Thunder - IND Pacers >196.0
NY Knicks - DEN Nuggets >204.0
PHX Suns (-4.0) - ORL Magic 1
Phoenix Suns - Orlando Magic (+3.5) 1 @1.90
Ја чекам последна за 7000. Мзт -65.5 и лотоматика 2хендикеп веќе фатени.
Феникс се во серија од 6 порази по ред. А не играат лошо. Вчера се држеа до 3та четвртина против Клиперс нагости , изгубија од Далас со 3 разлика , и кај Мемфис по продолжение , иако водеа цел меч.
Орландо има 2 порази по ред на оваа турнеја по западот , но претходно направи некоја победа , и мислам дека реален епилог би било вечерва Феникс да ја прекине оваа незаслужена серија порази .
А јас пак што те послушав и ја врзав... види погоре90:98
Го пратев резултатот синоќа , и цело време нешто ми беше чудно . Дури сега видов дека Горан Драгич плејмејкерот ГРИП фатил пред утакмицата и не играл . ТОП![]()