Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Дајте некој посигурен дабл или сингл, за 500-1000 денари влог, не е битен коефициентот. :)

За тие што не ја дознале :

Blooming - Nac. Potosi 2 @4.00

Натпревар од Боливија . Играат 3 за 3. Треба 2јка да ја даде. Многу е играна и вакви големи квоти ретко излегуваат кога ќе се дознаат многу , ама ајде . Пробајте на ситно.

Натпревар од Боливија . Играат 3 за 3. Треба 2јка да ја даде. Многу е играна и вакви големи квоти ретко излегуваат кога ќе се дознаат многу , ама ајде . Пробајте на ситно.
Јас пак 1 ја закачив :facepalm:

Од мене Милионариос 3+ 2.00

Plzen ако не не извади нема кој, побрзај од 17.30h e :love:
Ме истрча до кладилница :) . Ја пишав у брзање кец, па после се враќав мењавав во двојка. Има нешто тука. :) Баш да видиме што ке испадне.
Влог: 500 ден. :)

Ме истрча до кладилница :) . Ја пишав у брзање кец, па после се враќав мењавав во двојка. Има нешто тука. :) Баш да видиме што ке испадне.
Влог: 500 ден. :)
Шо коеф ?
Искрено Плзен повеке пати сум ја фатил од барселона

Со тебе сум (y)

1625 Rennes : Troyes 1 @ 1.50 (Спортлајф супер тип) ---- овие Троја со само 8 бода се борат за опстанок, не гледам зошто би се малтретирале со купот а и на гости плус
8001 Golden State : Denver >199.5 @ 1.90 ---- два тима што имаат послаби одбрани, примаат многу кошеви и целам на тоа напаѓачите да останат на ниво и да си ја завршат задачата
8000 Miami : San Antonio >204.5 @ 1.90 ---- два тима кои што во минатото играле 19 од 21 под границата, од кои само последните 2 заминале над, а во последно време многу се распукуваат
2024 Hertha : FC Köln ГГ @ 1.70 ---- во Херта како што разбрав недостасувале неколку клучни дефанзивци, така да верувам ќе примат гол и нема да останат покусо.

9.2 коефициент

Спортлајф шифри и коефициенти

Те следам за ова (y)

Од досада почнав да одам у кладлница и да играм безе веза типови како сега :facepalm:

Рандерс-Мидјиланд 2 (иако знам дека ке биде 1)

Влог 200
Добивка 610

Уште едно :facepalm: за секој случај

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom