Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Розенборг - Рапид Виена 2-1 30.00

Норвешка првенството заврши , ова е последна шанса да се наполни касата за следната сезона . Розенборг е во ТОП3 прелаз екипи во европа , а и Рапид е во ТОП10 .
Натпреварот важи за официјален од Европа Лига , но и двата тима се отпаднати со 3 односно 0 бодови досега , така да може да се очекува пријателски натпревар.

едит : gg3+ @2.30 за на тикет

3:2 . поклон квота во копачка за гг3+ . ама да ви го изнаебам јас тој проклет партизан :гомце: . Сакати едни . Цел живот играм мечеви ПРОТИВ балкански тимови кога играат во европа ( фудбал,кошарка) , којзнае по колку време играм на нивна страна , и .!. . Не може човек пари на раат да фати .

АЕЛ ја имам 0-1 точен резултат / 20 коеф на нешто ситно, ако дадат први гол нема шанси да примат ..

Глеам Менхенгладбах.... не ми обеќава мечов премногу, не ми се заинтересирани играчиве премногу за победа, а камо ли 3+ ...
Се да им е*ам катастрофа се жива малце погледав и го згаснав не можам да ги гледам ајде може како Анжи ке се пореметат во второ

Се да им е*ам катастрофа се жива малце погледав и го згаснав не можам да ги гледам ајде може како Анжи ке се пореметат во второ

Си паѓаме како крушки, дај да одам да уплатам 1000 денари на 0-0 конечен, нема таму гол, верувај ми :)

А Атлетико.... падна гол во првите 5-6 минути и сеа не им текнува да одат на гол, сељаци.

Aјде кај ПСВ нека паѓа уште еден гол и овие од Стеауа нека даат еден.

Добро бе, ментални се Атлетико и Менхенгладбах?

Овие да ги затворат 15 години и да ги казнат не знам колку, друго чаре нема, абе бегаат од топкава, ова е класична намештаљка 0,5 гола помалку или 0-0 точен резултат, еј, бегаат од топкава, жално е да ги гледаш, дефинитивно. Не ни шутираат, а доколку мора да шутнат т.е. дојдат во ситуација во шеснаесетник е тогаш им ја додаваат на голманите по земја. Браво, секоја им чест, во "eлитно" натпреварување... во секој случај.:cuc:

Добро бе, ментални се Атлетико и Менхенгладбах?

Овие да ги затворат 15 години и да ги казнат не знам колку, друго чаре нема, абе бегаат од топкава, ова е класична намештаљка 0,5 гола помалку или 0-0 точен резултат, еј, бегаат од топкава, жално е да ги гледаш, дефинитивно. Не ни шутираат, а доколку мора да шутнат т.е. дојдат во ситуација во шеснаесетник е тогаш им ја додаваат на голманите по земја. Браво, секоја им чест, во "eлитно" натпреварување... во секој случај.:cuc:
football-boots-uefa-financial-fair-play-rules.jpg

Uefa fair play........................my ass

Ќе може некој расположен да пресмета ова:
2.45
1.85
2.25
2.00
1.65
3/5 за триста колку сум добил?

Aјде кај ПСВ нека паѓа уште еден гол и овие од Стеауа нека даат еден.
Проверено-докажано, кој ќе се пожали тука, одма му се насмевнува среќата :D

Тоа ебата кога уплакаш у среда немаш уште една утакмица пишуваш некоја како ливерпул за во четврток и таа те кутка во последна минута епа у курац нека иде !! :tapp::tapp::tapp::tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom