Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Лил денес сите ја пукаат 2-2&3+ демек дојава била...вреди да се проба 7.5 к. плус да се стаи уште некоја “посигурна“ може да се проба на ситно.

Ке ја ставам заедно со Клуж и Галатасарај па што даде господ...

Portland - Houston 1 1.80
Santos- Figuirense 1-1 2.00
Newcastle - Swansea 1 2.00
Napoli - Milan 1 1.90
Basel - Grasshopers 1 1.75
Liverpool - Wigan 1-1 2.20
Anadolu - Armani <155.5 1.90
Hamburger - Mainz 1 2.40
Igolstadt II - Nurnberg II 1 2.35
Sevilla - Betis GG 1.75
Berdych - Almagro (+6.5) 2 1.85
Seigenporten - Rain 1 1.80

уплата : 40денари
добивка : 127800 денари

за нова кола ( на старо купена) .

Абе за Зенит има убав коеф. 1.95 во спортлајф.Шо е работава знае некој?:D Да се пишува или не?

После прочитаните 23 страни од ''Помош при кладење by гемблерот'' ме интересира колку десетици илјади евра е во + ?
јаки системи ни разработи,ама ова со 0-2 и 3+ ти беше врв.Ако паѓа за 3+ и ако заврши така во ред било а ако завршела 0-2 кладилниците е редела :tapp:
Ајде баш сакам 2-3 типа од тебе за викендов ама сериозни а не како буртон :D
Без навреда ама мислиш дека имаш откриено 8мо светско чудо со кладењево,a цело време одиш на некои претпоставки.Ќе видиш 4-5 пара со сомнителни резултати и 2/1 1/2 или 7+ викаш овие и ако влези една јакиот кур си погодил.

Штета шо ја нема нигде Тетекс :confused:
Ја имаше, јас ја уплатив во една маалска обл 1.70 е коеф за 2 и плус 1 сингл затоа што вака кружеше инфо и за Шкендија пред некое коло па не скина сите. :D
Брегалница x2 @2.40 :D

ajde da vi gi kazam utakmicive se nadevam deka nema da gi namalat kvotite

songdal - bran 1 na songdal mu treba pobeda a i do sea igraat 3 za 3

thun X - isto i ovie 3 za 3 igale do sea minatata x bese taka da i ovaa X treba da zarvsi

Јас мислам оти у недела турново ќе го тепа на металург .. гледам тии без 3 играча ќе играт. Х2 нема даа лошо да се пише

thun X - isto i ovie 3 za 3 igale do sea minatata x bese taka da i ovaa X treba da zarvsi

koj ima nekoja posigurna ili sto znae nekoj 3 za 3 da igraat neka pise da napravime eden dobar tiket :D

3 за 3 играле па би требало х да завше :pos::pos::pos:

пс. Гала - 1 / Верона - 1 / Лил - 2 / Петролул - 1 /

Пази на Thun, 4 или 3 пати играат меѓусебно во годината, можи сеа пример 2ка да излези па наредната Х па наредната 2ка :) Иначе добро инфо даде, јас че ги пробам.

а шо е финтата со дижон шо се качува квотата? од 1.6 на 1.9... 1 и т12+ е 2.4.... со седан играат

Ја имаше, јас ја уплатив во една маалска обл 1.70 е коеф за 2 и плус 1 сингл затоа што вака кружеше инфо и за Шкендија пред некое коло па не скина сите. :D
Брегалница x2 @2.40 :D
ako si tolku sigurno igrajgo singl :D cist 1

Јуве, Валенсија или ПСЖ? Јуве игра со Челзи во ЛШ во вторник, многу битна утакмица. Валенсија игра со Баерн, а ПСЖ со Порто. Сите имат тешки утакмици, кои им треба да ги победат. Ама мислам дека Валенсија сигурно ќе си тепа. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom