Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Друже пиши си ти слободно што сакаш, и комбинации и луди ливчиња и се, никој неможе тоа да ти го забрани, само без километарски постови ептен ме мрзи да те читам. :D
Еве на пример утре од ЛЕ јас фаворитите ќе ги играм ГГ3+ на едно ливче, Хановер и Леверкузен ќе идат сигурно, за другото ќе размислам.

Ајде ајде не се жали активирај го мозокот, сконцентрирај се и читај. :pos: Хаха нема повеќе километарски постови јас еднаш презентирам систем за правење пари и толку. :D Тоа што денешниве утакмици не излегоа GG1 како што сугерирав со системот кој лично го одиграв е далеку од вистината дека таквиот систем е лош за играње. Еве утре баш за ЛЕ пак ќе одиграм систем GG1, ама нема шанси да го постирам. :) А еве уште еден конечен доказ дека стварно го одиграв системот GG1, ама за жал пак немав среќа. Со ова го затворам ова поглавје и ете докажав дека не давам трол типови него стварно ги играм, ама како што знаеме и среќата си има свој фактор. ;)

The final proof. :D

8mcO.png

TheGambler

Доста е брат. НАПНА!!! Јас ако ти покажам ливче од лани има да се превртиш однопаку и да не се вратиш во права состојба. Прекини ај ако имаш некој тип, кажи пиши, немој да пишуваш некој реферати кој врска си нема со ништо. Темава е за типови!! АЈТ

http://www.youtube.com/watch?v=wznnwQXFBmo :D

Луѓе, зборете типови за Ливерпул утре.
Нек си јебе матер добар коеф имаат, макар и за дупла шанса.

Ливерпул ќе изгуби утре според мене, а и Бордо е солиден 1.

Луѓе, зборете типови за Ливерпул утре.
Нек си јебе матер добар коеф имаат, макар и за дупла шанса.
Reina, Gerrard, Suarez, Allen, Agger, Skrtel, Sahin, Johnson, Enrique i Sterling не патуваат во Русија!

ako ova e vistina hendikep 1, ko od sala... ima eto i traore da gi poludat toa mladincite :)

Наполи ќе игра со прв состав против Днипро или малку потешко?

Додека сум на местово, ајде 3-4 квота за утре дајте ми, да изиграм на 150 денари, да се кренам 600 да имам за викендов. :D

добивкава е 6к и нешто така?
Да не те заебат да не ти дадат 2*6денари и 59 дени :ROFLMAO: (т.е. нема да ти дадат пошто не си го фатил али за 13 денари не вреди да го фатиш ливчето :D )
--- надополнето: 8 ноември 2012 во 00:24 ---

Друже уплатено е за 2 х 30 ден. а добивката е 2 х 6590 т.е. 13 000ден ...

Ај некој ако знае некоја страна кај што пишува кои играчи отсуствуваат нека дае да видам за утре за ЛЕ да анализирам и да изиграм нешто. :)

Глуп лош ден , неколку стотки евра дупка.:( Челзи накрај ме издупи на 3 тикети

Koj rece deka ne se facalo LS ??? Lugje ova ednas u godinata se desava LS sve da izlezat...Sega pamet u glava za utre :)

Ливерпул игра викендов со Челзи ако не се лажам, подалеку од такви фушлерски екипи.
Во најдобра форма да се не би ги пишал нив да победат а камоли сега

Глуп лош ден , неколку стотки евра дупка.:( Челзи накрај ме издупи на 3 тикети

Добредојде во клубот. :D И јас не фатив денес на толку златни резултати. :facepalm: Одиме утре на поправен. Секогаш ми оделе ЛЕ утакмиците, посебно на голови. Кога ќе ги здрвам утре GG1 Златна копачка и Спортлајф, нема да знаат што ги снашло. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom