Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Што се дешава со овие?
Напаѓаат ли, и јас ја имам во фикс @
Не ебаа, што ќе се дешава.

Кај ги најдов и јас. И тоа последни ги ставив за да ми дигнат коефициент. :facepalm:

Chelsea-Man.Utd GG&3+ 2.00
Mallorca-Real Madrid 2&3+ 1.75
Kvota: 3.5

Napoli-Chievo 1 1.40
Roma-Udinese T1 2+ 1.40
Atl.Madrid-Osasuna 2-4 1.50
Girona-Numancia 1 1.85
Kvota: 5.43

http://www.betexplorer.com/soccer/germany/bundesliga/nextmatch.php?matchid=1366316

еве ви класика 3за3 башка имаат и многу местенки измеѓу. Што ќе биде денес само они знаат

А од каде ќе знаеме како ќе играат годинава, дома или гости да се победите? Затоа подобро на следниот меч т.е. вториот од сезоната помеѓу овие 2 тима да се игра, подобро нека излезе 2ка сеа па да имаме повисок коефициент за следниот меч.

Одиме сеа на Хановер, Њукасл, Атлетико, Наполи и Леванте.

Уште еднаш од нашето местачко првенство ни на сон нема да ми дојде да уплатам утакмица.

Одиме сеа на Хановер, Њукасл, Атлетико, Наполи и Леванте.

Уште еднаш од нашето местачко првенство ни на сон нема да ми дојде да уплатам утакмица.
прелистај наназад,предупредив дека денес не е можно да се игра фудбал на нашите ораници заради временските неприлики........така да барем за денешното коло не ти држи муабетот

прелистај наназад,предупредив дека денес не е можно да се игра фудбал на нашите ораници заради временските неприлики........така да барем за денешното коло не ти држи муабетот
Да, ама види ниедна не победи, освен Напредок. Тоа ми е поентата. :) Како за едните така за другите. :)

Zarem ova e tochno deka ako chievo dade gol 1.80 e koef?ne sum videl dosega volkav koeficient za daden gol?ili jas gresam? vo zlatna kopacka biltenot vidov.

Швајцарциве да се затворат сите, мамето нивно, Грасхоперс, први се или што се? Не одат на гол еееееееееееееееееееееееееееј, алал да им е како не изработија.

Еве и официјално 1-0 крај Шкендија според резултати. :D

Швајцарциве да се затворат сите, мамето нивно, Грасхоперс, први се или што се? Не одат на гол еееееееееееееееееееееееееееј, алал да им е како не изработија.

Само оваа ме падна за 2300ден.

2g2d znaci vtor tim da dade gol vo zlatna kopachka? pomos da se uveruvam deka dobro sum uplatil da ne ispadne posle drugo?
--- надополнето: 28 октомври 2012 во 15:46 ---
DG2D bilo greska napisav pogore

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom