Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Cruizero - Corinthians 1-X 2-X
--- надополнето: 17 октомври 2012 во 16:17 ---
Што мислите за Дел Потро - поени 20.5 му даваат во Спортлајф

Добро толку многу ли е сигурна утакмицава, на сите страни само оваа се кажува.

vikaat deka nekolku godini unazad igrale 3 za 3,pa sea...

jas ke go pratam Bonbonjera,cisto kolku da se prati,pa uste i ako padne nesto ohoohooo

ЦЦЦ каков поклон пропуштив денеска од кладилнициве :mad:
http://www.rezultati.com/utakmica/2oICscPL/#detalji-utakmice во понеделникот играа денес пак кај имаат сила да трчаат во два дена овие мрзиве италјански

Он
Мост - Млада Болеслав 2 1,40
Горење - Силкеборг 1 1,35

3 za 3 e cruzerio ama mnogu site ja razbraa, taka da mozi da ispuka cista 2 i vgodina da si gi vrata bodojte :)

Sepak brazilcite kuro gi boli za to so se razbralo sekade taka da

Cruzerio 1;0 tocen
Flamengo 0;0 tocen

Atletiko mg 1/2

Kolku da se igra nesto :)))

Za 20 den gi izigrav
Chester 1
Eibar 1
Almeria 1x
Liberec 2
Anglija x2
Odevold 2
Sporting Gijon 1
Internacional 1
Universidad de Chile 2
Rangers T 2
Italija u19 1 i prvi me skinaa :tapp:

Не само што е 3 за 3, туку и Коринтијанс е освојувач на Копа Либертадорес и автоматски има обезбедено учество за следната година, додека на Крузеиро му се потребни тие бодови. Од друга страна, Коринтијанс игра во Светскиот клубски куп, па можно е уште од сега да го ротира составот. Останува да видиме дали ќе ја продолжат 3 за 3 традицијата.

site ja razbrale vo makedonija i odma public bet.

i odma nasive makedonski kladilnici ke kontaktiraat so timovive i ke im ponudat mnogu pari za da ne ispadne 3 za 3.

Corinthians ќе бидат без 12 играчи за овој меч (првотимци + играчи од клупа). Paulinho, Martinez, Ramirez, Guerrero, Giovanni настапуваат со националните тимови, Alessandro, Fabio Santos, Ralf, Emerson, Denner, Chicao, Jorge Henrique се аут од други причини. Би требало да излезе лесна победа за домаќинот.​

Ајде за оваа крузеиро ок,ама што е работава за интернационал,нигде не ја примаат,демек местена 2-1.

За сите со онлајн сметки, пробајте дека Брандс - ДелПо ќе има тајбрејк 3 сет. :)

Секако, доколку во моментот на типувањето нема брејк во третиот сет.

Колку само моќно, 3-0 и за нецели 15 минути 3-3. :pos:Намештаљка?
3-3.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom