Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Jbg,vakva sansa ednas godisno doaga,zatoa i normalno e da se plasime da stavime ogromna para...ama 25 koeficient :icon_lol: barem 100 evra da ja uplativ,potoa na zimski son :)

More more jbg vo 8 i 30 mi go kazuvaa mene i jas posle eden cas staviv ovde :D

jas ja imav taa sreka da naletam vo istiot moment, iako retko ja psetuvam ovaa tema, licno ne veruvam vo vakvi raboti, premnogu se nudat na pazarot a mnogu retko izleguvaat, pa se resiv na mal vlog od 5 evra da ja probam, ako ne pomine, golem kur za 5 evra, ako pomine, dobre dojde, i ja uplativ na Betfair na 27 koef, edna minuita pokasno padna na 12, pa pretpostavuvav deka nesto moze da izleze.

jas ja imav taa sreka da naletam vo istiot moment, iako retko ja psetuvam ovaa tema, licno ne veruvam vo vakvi raboti, premnogu se nudat na pazarot a mnogu retko izleguvaat, pa se resiv na mal vlog od 5 evra da ja probam, ako ne pomine, golem kur za 5 evra, ako pomine, dobre dojde, i ja uplativ na Betfair na 27 koef, edna minuita pokasno padna na 12, pa pretpostavuvav deka nesto moze da izleze.

I ne mi se zablagodaris a :P
--- надополнето: 11 октомври 2012 во 03:46 ---
е ајде сега давајте нешто друго......за нас сиротите што не уплативме

ke ima slednata nedela :D ako ispadne se kako sto treba

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom