se mislam da ja pustam online ima 5.25 kof za 1Zavrsi poluvremeto HT 0-1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
se mislam da ja pustam online ima 5.25 kof za 1Zavrsi poluvremeto HT 0-1
Ako me slusas mene pusti go spored igrata se gleda deka ima nesto mrsno ovde igracite na ponte preta ne saka da dadat gol od tie mnogu sansise mislam da ja pustam online ima 5.25 kof za 1
1.95 na bwin imaдаваат 1,85 за 1Х ова не се испушта![]()
gledav malce 5 min skoro ...Ako me slusas mene pusti go spored igrata se gleda deka ima nesto mrsno ovde igracite na ponte preta ne saka da dadat gol od tie mnogu sansi
1.95 na bwin ima
--- надополнето: 11 октомври 2012 во 01:22 ---
gledav malce 5 min skoro ...
koj si be ti u may bet mora da te znaemjas celo poluvreme gledav nautico napagase prvite 5 min i dade gol posle i dvete ekipi ne saka da dadat gol ..a ima mnogu sansi
koj si be ti u may bet mora da te znaemsto ne kaza porano
![]()
sum bil na rabota zatoa i ne sum videl...inace ovie mybet mnogu go jadea vikendov so 2-1 ...samo oni primaa...inace bravo u sekoj slucaj..a nemam ni na karticka za u zivo da ja igramHahah brate ne igram cesto samo koga ima vakvi jaki utakmici idem uplatim i cao prijatno.Site kladilnici gi setav nikoj ne primase uplata za ova i na kraj idem na my bet i uplativ.Brate vidi od koga postirav![]()
Ништо друже изглеа тешко да влезе овааHahah brate ne igram cesto samo koga ima vakvi jaki utakmici idem uplatim i cao prijatno.Site kladilnici gi setav nikoj ne primase uplata za ova i na kraj idem na my bet i uplativ.Brate vidi od koga postirav![]()
Ништо друже изглеа тешко да влезе оваа,ако паднемо ни дужиш една да се извадимо
.
Кој се нашите беливе или црниве![]()