Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Јбг тоа е :) Ваљда 20че е минимална, врска неам :)

За утре 3 за 3: Јагодина, Мост, Ница и Прибрам :)

Утре и Дортмунд 100% ми е, се спремаат да ја прослават титулата дома ;)

Мост и Прибрам ДА, Јагодина и Ница нема врска со 3 за 3..

WIN :)

И да не е Ница 3 за 3, треба да тепа против последниот Оксер.

Сега заприметив..утре играат Ковентри против Донкастер..Ковентри имаат какви такви мали шанси за опстанок и играат против последниот Донкастер кој нема никакви шанси за осптанок а има уште два кола до крајот..Донкастер веќе не зафркна сите во вторникот кога на Миделзборо му извади 0-0 и сега време е да изгуби..1.75 коефициентот за победа на Ковентри што според мене ќе ја има...во слична ситуација се Бристол Сити кои играат против Барнсли кои веќе обезбедија опстанок...исто така и Блекбурн со Норвич е убав кец бидејќи на Блекбурн му гори под ноѕе а на Норвич не му треба утакмицата воопшто...
--- надополнето: 21 април 2012 во 04:00 ---
Ее видиш на тоа не ми текна :)ама ипак 1 ке биде

внимавај..само нерешено му е доволно за Дортмунд да слави титула плус Минхегладбах не се селска екипа за да му даваат 1.5 коефициент на Дортмунд...оваа не би ти препорачал да ја играш

Њукасл за днска требало би без проблем 1 да искочи. Стоук има обезбедено опстанак у премиер лигу а њукасл има шансу да побегне на челзи кој игра дерби сс арсенал, а и на тотенхем кој има тешко гостување против КПР кој се бори за опстанак, а и коефициент е добар 1,65
Кој не ме разбра сакам да кажу ЊУКАСЛ-СТОУК 1 (1.65) (y)

Мој тикет денеска:
Њукасл - 1
Реал - Х
Удинезе - 2
РКЦ Ваалвик - 1
Херта - 1 и 3+

систем 4/5 за 70 денари уплата од 300 до 2100 добивка

Херта - 1
Арсенал - 0-2
Њукасл - 1
Сасуоло - 1
Болтон - 1

Квота - 16.53

Њукасл 1
Манчестер Сити 2
Гисли 1
Дортмунд 1
Ст. Паули 1
Ален 1

9,32 коефициент

Имам една за понеделник мислам дека излага едно 80%. Hacken - Geteborg - 2
Geteborg имаше многу лоша серија иако има страшна екипа. Играше со AIK на гости и одигра 1-1 иако имаше поголем посед на топка и една канонада шутеви према голот. Така да очекувам Geteborg да ја слави првата победа сезонава токму на овој меч. Коефициент е 2.60

внимавај..само нерешено му е доволно за Дортмунд да слави титула плус Минхегладбах не се селска екипа за да му даваат 1.5 коефициент на Дортмунд...оваа не би ти препорачал да ја играш
После онаа утакмица на Минхенгладбах (пред 2 недели) и ја чекав за 8 илјади а они сироти до гол неможе да се доближат + денес нема да им игра Аранго, а Ројз сигурно нема да даде гол против тимот што ќе игра од летоска..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom