Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Палермо - Џенова 1 2.15 гг 1.75 гг&3+ 2.4

Палермо се во лоша низа и време да ја прекинат. Палермо ке биде без стандардниот дефанзивец Писано, напаѓачот Хернандез и Захави, но сепак имаат силен напад(Миколи, Иличиќ, Пинила). Најслаб дел од Палермо е неговата одбрана. Палермо се засилија со Донати и одличниот голман Вивијано.
Кај Џенова ке недостига комплетната одбрана која ги одигра скоро сите натпревари до сега Бово, Каладзе, Антонели и Даинели. Играчот од средина Место ке игра како десен бек а Симприси ке игра на позицијата централен дефанзивец. Исто така ке недостасуваат Роси, Велосо и Кевин. Но Џенова се засилија со Џилардињо и Скули па имаат одличен напад.

P. Ferreira - Setubal 1 @ 2.00
Inter - Lazio 1 @ 1.70

Леванте-1
Реал-1 и 3+
Брага-1
Порто-1
Бенфика-1 и 3+
Хамбургер-ГГ
Баер Леверкузен-ГГ
Удинезе-1
тоа одиграв ја за денес :)

Леванте - Сарагоса 2 или X2

Леванте со многу отсуства во средината и одбраната. Од средината отсуствуваат тројцата стандардни: Валдо 17/3, Хуанлу 14/5 и Баркеро 17/3. Од одбраната ке недостасуваат: Балестерос 18/1 и Хуанфран 15/0. Исто и Суарез 16/4 напаѓач е неизвесен.
Сарагоса нема отсуства.

Само што станав се прибрав од белград и не знам како се резултатите што како ...
Дај кажете нешто за вечер посигурно за висок улог

Бетис - Севиља 1
(Севиља си го сиснува од сите во гости, дури и од Рајо Ваљекано)
Бетис со Санта Круз ќе ги дупне :)
Со среќа

Мене ми е вчера да не играја ? :D

Вчера играа брат :D и пак не ја погоди, 1-1 заврши :)

Кај мене во една локална кладилница во билтенот пишува дека дека игра денес :)
FAIL
--- надополнето: 22 јануари 2012 во 18:59 ---
Мене ми е вчера да не играја ? :D

Вчера играа брат :D и пак не ја погоди, 1-1 заврши :)

Кај мене во една локална кладилница во билтенот пишува дека дека игра денес :)
FAIL

Мислат оние умрените Франција да победат против Словенија или сакаат да одам да ги исколам сите да му ебам племето ѓупско....1.25 коефициентото ејјјјјјјјј

утре ќе ги играм овие две :

полска - македонија(+1.5) 2 1.9
само да не видам крајно расштиман и демотивиран тим на паркетот. се надевам нема .

габон - нигер 1 1.65

габон се кодомаќини на африканскиот куп . во овој прв меч МОРА да победат ако сакаат полесен пласман во 1/4 финале. Нигер е изненадување што стигна на Купот. Во групата се уште Мароко и Тунис , така да најарно ќе биде за Габон утре да си победи.

утре ќе ги играм овие две :

полска - македонија(+1.5) 2 1.9
само да не видам крајно расштиман и демотивиран тим на паркетот. се надевам нема .
Кај го виде хендикепов?

Уште Бенфика сум ја чекал, сега видов, 1-1 се мамата :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom