ne znam koj imase spomnato vo ovaa tema, ali se soglasuvam so nego(toj sto go spomna slednovo ) : deka parite od kladilnica ne se vo fudbalot, tuku vo kosarkata,hokejot,NFl i MLB.
Eve i zosto: jas sekogas gi biram plus/minus poenite za igranje i stvarno se isplaka.Vo kosarkata gi baram tie sto imaat granica okolu 156 do 160 i toa igrajte na timovi sto gi poznavate na primer od jadranska liga, ili eve od sega za NBA ligata.Hokejot e isto lesen, pogotovo americkiot, uvek gi igram St Louis a pogotovo koj igraat doma 5,5- . NFL e isto taka super za igranje, ali malku koj go znae.Vecerva jas odigrav dve utakmici minus poeni i gi fativ i cekam Fenerbahce za utre kosarka za 500 denari.MLB e isto taka lesen za izbiranje na tip plus/minus.Eve i zosto: bitni se pitcherite(onie koi ja frlaat topkata) a isto taka i hiterite na protivnickiot tim(onie koi ja udiraat frlenata topka).Vo ovoj sport sekogas jakite pitcheri imaat prednost i najverojatno na utakmicata ima malku runs(poeni vo baseball), MLB e super zabava za preku letoto.Ako sakate nekoj tipovi za NBA,NHL,NFL pisete poraka.Pogotovo sum upaten vo NBA i NHL ligata.se e besplatno za zabava i konsultacii pozz.