Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
АКО НА НЕКОГО МУ ПОБАРАВ ПАРИ НЕКА КАЖЕ ТУКА

Натпреварот што ви реков вчера за денеска е:

19:00 H. Tel Aviv - Yehuda 1-1&3+

100% Ставајте ја куќата сигурен тип е Поздрав
Брат ова со куката не ти требаше

јас цела куќа не , само покривот го ставив на 1-1 хт/фт . ни тоа не излезе. ама 2 иљади ми отидоа у неповрат. така е кога сакаш да правиш пари кога се играт 10 меча вкупно во цел свет денеска .

Зато не играјте ништо во вакви деној :D И да била местена за така 10 утакмици се сите че ја дозна и нема да излези.

Стави си информации во темава да те најдеме, да не се мачиме за џабе :icon_lol:

Другарчиња стрпете се малце до понеделник чекајте кога ке има добри натпревари не да губите вака и тоа кога има само малце натпревари дај кочете малку.....Поздрав!

Сигурно си изгорел 10 000.
Дај доказ.

Иначе јас пуштив едно народско и паднав на 3 утакмици:facepalm:

Brat kukata mi otide, davaj adresa da spiem kj tebe barem nekoe vreme dur se snajdem :)

ај сеа не го давете, он не ви стави пиштол на глава за да изиграте. Разбрал за натпреварот и го сподели тука. Ако се уплаќа секоја утакмица од тука до сеа ќе пишувавме од интернет кафе. :)

ne znam koj imase spomnato vo ovaa tema, ali se soglasuvam so nego(toj sto go spomna slednovo ) : deka parite od kladilnica ne se vo fudbalot, tuku vo kosarkata,hokejot,NFl i MLB.
Eve i zosto: jas sekogas gi biram plus/minus poenite za igranje i stvarno se isplaka.Vo kosarkata gi baram tie sto imaat granica okolu 156 do 160 i toa igrajte na timovi sto gi poznavate na primer od jadranska liga, ili eve od sega za NBA ligata.Hokejot e isto lesen, pogotovo americkiot, uvek gi igram St Louis a pogotovo koj igraat doma 5,5- . NFL e isto taka super za igranje, ali malku koj go znae.Vecerva jas odigrav dve utakmici minus poeni i gi fativ i cekam Fenerbahce za utre kosarka za 500 denari.MLB e isto taka lesen za izbiranje na tip plus/minus.Eve i zosto: bitni se pitcherite(onie koi ja frlaat topkata) a isto taka i hiterite na protivnickiot tim(onie koi ja udiraat frlenata topka).Vo ovoj sport sekogas jakite pitcheri imaat prednost i najverojatno na utakmicata ima malku runs(poeni vo baseball), MLB e super zabava za preku letoto.Ako sakate nekoj tipovi za NBA,NHL,NFL pisete poraka.Pogotovo sum upaten vo NBA i NHL ligata.se e besplatno za zabava i konsultacii pozz.

ne znam koj imase spomnato vo ovaa tema, ali se soglasuvam so nego(toj sto go spomna slednovo ) : deka parite od kladilnica ne se vo fudbalot, tuku vo kosarkata,hokejot,NFl i MLB.
Eve i zosto: jas sekogas gi biram plus/minus poenite za igranje i stvarno se isplaka.Vo kosarkata gi baram tie sto imaat granica okolu 156 do 160 i toa igrajte na timovi sto gi poznavate na primer od jadranska liga, ili eve od sega za NBA ligata.Hokejot e isto lesen, pogotovo americkiot, uvek gi igram St Louis a pogotovo koj igraat doma 5,5- . NFL e isto taka super za igranje, ali malku koj go znae.Vecerva jas odigrav dve utakmici minus poeni i gi fativ i cekam Fenerbahce za utre kosarka za 500 denari.MLB e isto taka lesen za izbiranje na tip plus/minus.Eve i zosto: bitni se pitcherite(onie koi ja frlaat topkata) a isto taka i hiterite na protivnickiot tim(onie koi ja udiraat frlenata topka).Vo ovoj sport sekogas jakite pitcheri imaat prednost i najverojatno na utakmicata ima malku runs(poeni vo baseball), MLB e super zabava za preku letoto.Ako sakate nekoj tipovi za NBA,NHL,NFL pisete poraka.Pogotovo sum upaten vo NBA i NHL ligata.se e besplatno za zabava i konsultacii pozz.

Јас пратам НФЛ и уплаќам ама на поени ако уплатиш тоа е 90 % среќа.Без разлика од спортот

Јас пратам НФЛ и уплаќам ама на поени ако уплатиш тоа е 90 % среќа.Без разлика од спортот

u pravo si deka treba da imas i sreka, ali eve na primer deneska igraa Dallas so Philadelphia.Dallas e soliden tip vo postignuvanje na poeni a isto taka i Philadelphia, no 50 poeni bea premnogu za mene i odigrav minus.Za Detroit dobro e sto pobedija si obezbedija playoff,igraa so San Diego koi ne se ofanziven tim i ete imaja samo 10 poeni za razlika od Detroit koj imase 38.Granicata za Detroit bese 52,5 i toa mi se cinese kako mnogu za natprevar kade sto edniot tim e dobar vo napad a drugiot los i ete ispadna.Eve probaj igraj gi NHL St Louis koj igraat doma, pagaat mnogu malku golovi na nivnite utakmici 5,5-

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom